Breaking News

La un pas să fie ucisă în bătaie de o mulțime furioasă după ce i-a tăiat capul iubitului într-un RITUAL SATANIC

Femeia, în vârstă de 35 de ani, a fost bătută de mulțimea înfuriată după ce aceasta a scăpat capul iubitului de 70 de ani dintr-o pungă de plastic pe o stradă din Mexic

La un pas să fie linșată de o mulțime furioasă după ce și-a ucis iubitul într-un ritual satanic La un pas să fie linșată de o mulțime furioasă după ce și-a ucis iubitul într-un ritual satanic - © Twitter
Distribuie:

O mulțime furioasă a fost pe punctul să omoare în bătaie o femeie dintr-o regiune centrală a Mexicului, în timp ce a fost văzută ducând capul iubitului său în vârstă de 70 de ani pe stradă, după ce se presupune că l-a decapitat în timpul unui „ritual satanic”, informează Daily Mail.

Polițiștii au calmat cu greu un grup de locuitor supărați din Santiago Cuauhtenco. Acesta este un oraș din municipalitatea Amecameca din statul Mexic. Întregul incident a avut loc în această săptămână, luni seara. Aceștia au atacat o femeie identificată ca fiind Veronica Rivera, în vârstă de 35 de ani.

Presa locală a relatat că Rivera, în vârstă de 35 de ani și-ar fi ucis iubitul într-un ritual satanic. Aceasta ar fi folosit o machetă și un cuțit de bucătărie pentru a-l măcelări pe Jorge Ramos. Odioasa crimă a avut loc într-o cabană de la o fermă cunoscută sub numele de La Cañada.

Și-a ucis iubitul într-un ritual satanic

Rivera a fugit apoi în centrul orașului Santiago Cuauhtenco. Ea a fost văzută de locuitorii acestuia cum ducea capul lui Ramos în interiorul unei pungi de plastic negre. Femeia mergea împleticit și părea incoerentă. Locuitorii au încercat să vorbească cu ea pentru a o calma. La un moment dat aceasta a scăpat punga de plastic și capul bărbatului s-a rostogolit pe asfalt.

Mulțimea furioasă a atacat-o pe femeie, lăsând-o acoperită de sânge. Poliția a salvat-o de mulțimea supărată și a dus-o la spital. Fiica bărbatului ucis, pe nume Isabel și alți membri ai familiei au identificat victima. Aceștia au identificat-o și pe femeia criminală, care era iubita bărbatului.

Criminala a suferit vânătăi pe corp și pe față, fiind dusă la Spitalul General Valentín Gómez Farías. Ulterior a fost transferată într-o altă unitate medicală din orașul Ixtapalupa. Femeia a fost arestată și este la dispoziția Parchetului de Stat care investighează cazul. Poliția a recuperat cel puțin trei saci cu părți ale corpului și cadavrul lui Ramos de la fermă.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*