Breaking News

VIDEO: O femeie și-a făcut SELFIE CU UN URS NEGRU care s-a apropiat mult prea mult de ea pe munte

Acesta s-a apropiat de o tânără, adulmecându-i chiar și părul, iar tânăra foarte calmă și-a făcut un selfie cu el chiar dacă ulterior părea speriată

O femeie și-a făcut SELFIE cu un urs negru care s-a apropiat de ea pe munte O femeie și-a făcut SELFIE cu un urs negru care s-a apropiat de ea pe munte
Distribuie:

O tânără care era împreună cu un grup de excursioniști, și-a făcut un selfie cu un urs negru pe care l-au întâlnit pe o potecă de munte din Mexic, informează Daily Mail în ediția sa electronică.

Potrivit persoanei care a distribuit videoclipul, întâlnirea s-a produs în timp ce grupul urca pe un traseu montan. Întâmplarea a avut loc în Parcul Ecologic Chipinque din San Pedro Garza García, situat în Mexic. Filmul arată o femeie care stă încremenită lângă un urs negru. Acesta se ridică pe picioarele posterioare, se apropie de tânără și o adulmecă. În fața ei, alte două femei reușesc să rămână calme în timp ce privesc la ursul care care o adulmeca pe prietena lor.

Tânăra care și-a făcut selfie cu un urs negru

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=A6MLcMaB5yA[/embedyt]

Excursioniștii încearcă să distragă atenția ursului negru, dar acesta este preocupat să adulmece capul femeii. Între timp, femeia profită rapid de momentul incredibil și își scoate telefonul mobil pentru a-și face un selfie. Ursul stă în două picioare suficient timp pentru ca tânăra să-și facă selfie-ul, apoi își reia poziția normală. Se mai apropie de femeie pe care o lovește cu laba pe picioare de două ori. Ursul negru își vede apoi de drum, în timp ce femeia și prietenii ei pleacă în viteză din zonă.

Momentul șocant a fost distribuit rețelelor de socializare, unde a acumulat peste două milioane de vizualizări începând de sâmbătă. Fostul jucător din NBA, Rex Chapman, a distribuit videoclipul pe pagina sa. El a scris: ‘Oh, Dumnezeule. Este de piatră. Mi-aș dori o asemenea fată alături de mine’. Jurnalistul Yashar Ali a împărtășit un sentiment similar. El a lăudat grupul pentru modul cum a gestionat situația care putea deveni gravă.

Jurnalistul a spus că femeia s-a descurcat bine. Dacă un urs negru se apropie atât de mult, este prea târziu pentru a te speria, cu excepția cazului în care te atacă. Doar atunci ar trebui să ripostezi. În caz contrar, stai liniștit, nu alerga. Nu ripostați dacă vă atacă un grizzly. Prefaceți-vă că sunteți mort, a mai spus acesta.

Utilizatorul care a distribuit videoclipul a menționat că nu este neobișnuit să vezi urși negri în parcul ecologic Chipinque.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*