Breaking News

”SUNT UN OM MORT”! Ucigașul unei școlărițe amenință că îi dă în judecată pe șefii închisorii pentru că nu-l protejează de deținuți

Tupeu maxim al ucigașului care speră să obțină compensații financiare de 10.000 de lire sterline pentru că nu este suficient protejat

Ucigașul unei școlărițe amenință că îi dă în judecată pe șefii închisorii Ucigașul unei școlărițe amenință că îi dă în judecată pe șefii închisorii
Distribuie:

Roy Whiting ucigașul unei școlărițe, amenință să-i dea în judecată pe șefii închisorii deoarece consideră că nu este suficient protejat de colegii săi deținuți, scrie MailOnline pe pagina sa de web. Cu un tupeu maxim acesta cere și o despăgubire de 10.000 de lire sterline ca și compensații financiare.

El spune că a fost atacat de patru ori de către colegii din penitenciar în timp ce era închis. Îi acuză pe șefii închisorii că nu a fost protejat în mod corespunzător de alți deținuți de la închisoarea Wakefield din Yorkshire.

Ucigașul acum în vârstă de 60 de ani, este în prezent condamnat la 40 de ani de închisoare. El a primit această pedeapsă după ce a ucis cu sânge rece o școlăriță de opt ani.

Whiting a răpit-o pe Sarah, în timp ce ea se juca ”de-a v-ați ascunselea” cu frații ei. Se întâmpla în anul 2000, într-un câmp de porumb de lângă casa bunicilor ei. Corpul ei a fost găsit la aproximativ 25 de kilometri de locul în care a dispărut.

Ucigașul unei școlărițe are tupeu maxim

Vorbind pentru publicația Daily Star, o sursă care știe amănunte a spus: „Whiting simte mirosul banilor și speră că îi va câștiga pentru ca să poată sta toată ziua în celulă și să nu meargă la lucru”. Bărbatul este nevoit să meargă în fiecare zi la muncă. Acest lucru face din el o țintă. Este cunoscut faptul că pedofilii, violatorii și ucigașii de copii au viață grea în închisoare.

Ucigașul susține că cei din conducerea închisorii nu au reușit să-i acorde o protecție corespunzătoare. El se jură că-i va da în judecată și va cere compensații de 10.000 de lire sterline. Dacă va câștiga, va avea suficienți bani în contul bancar al închisorii astfel încât să nu muncească. Bărbatul pretinde că este un ”om mort și se teme pentru viața lui”.

Whiting este în prezent la închisoarea de maximă securitate din Wakefield. Aceasta găzduiește unii dintre cei mai periculoși criminali din Marea Britanie.

Fostul mecanic a fost anterior tăiat cu o lamă de ras și înjunghiat cu o periuță de dinți ascuțită. În 2017, a fost bătut cu o ploscă de apă de un alt prizonier. În noiembrie 2018 a fost bătut și lăsat aproape mort de alți doi criminali.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*