Breaking News

PUTIN: Imigranții sunt liberi să „ucidă, să jefuiască și să violeze cu impunitate, pentru că drepturile lor sunt protejate”

Liderul de la Kremlin a mai atacat dur și viziunea liberală a occidentalilor privind drepturile homosexualilor și multiculturalismului

Vladimir Putin si Donald Trump în timpul întâlnirii G20 de la Osaka Vladimir Putin si Donald Trump în timpul întâlnirii G20 de la Osaka - © Getty Images
Distribuie:

Vladimir Putin este de părere că liberalismul în Europa și SUA „și-a depășit scopul”, catalogând decizia de a primi imigranții în UE o „greșeală cardinală”, informează Daily Mail. Liderul de la Kremlin a criticat și opiniile occidentale privind drepturile homosexualilor și multiculturalismul. El le consideră ca fiind un atac asupra „valorilor tradiționale ale familiei”.

Ce a declarat Vladimir Putin

Într-un interviu acordat publicației Financial Times, Putin a spus că „ideea liberalismului” este depășită, deoarece populația a întors spatele acestor chestiuni. El a afirmat că decizia cancelarul german Angela Merkel de a permit ca un milion de refugiați să între în Germania, a fost neinspirată.

Putin a spus: „Liberalii nu pot dicta nimic nimănui, așa cum au încercat să facă în ultimele decenii. Această idee liberală presupune că nu trebuie făcut nimic. Imigranții pot ucide, jefui și viola cu impunitate, deoarece drepturile lor de imigranți trebuie să fie protejate „. El a adăugat: „Fiecare crimă trebuie să fi pedepsită. Ideea liberală a devenit caducă. A intrat în conflict cu interesele majorității covârșitoare a populației”.

G20 – țările cu economiile cele mai mari și cu cea mai rapidă creștere economică – se întâlnesc astăzi și mâine. A fost prezentată și faimoasa „fotografie de familie” a liderilor mondiali.

Liderii grupului G20 au deschis importantul summit vineri, la Osaka, în Japonia. Se așteaptă să fie unul dintre cele mai tensionate din ultimii ani de zile.

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a deschis întâlnirea. Aceasta va fi dominată de discuții controversate privind comerțul, tensiunile geopolitice și schimbările climatice.

Dar starea de spirit a apărut prietenoasă în minutele de deschidere. A fost dominată de zâmbetele de pe fețele liderilor care soseau. Aceștia își ocupau locul lor în fotografia tradițională „de familie”.

Președintele american Donald Trump și Xi Jinping din China, ale căror țări sunt implicate într-un război comercial dur, și-au strâns mâna înainte de fotografie. Cei doi lideri urmează să discute problemele comune sâmbătă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*