Breaking News

VIDEO REVOLTĂTOR: O mamă și-a lovit brutal fetița de trei ani, un copil fotomodel, pentru o greșeală în timpul unei filmări de modă

Femeia a fost acuzată de abuz asupra copilului pentru că și-a lovit fiica deoarece "nu a reușit să pozeze corespunzător în timpul unei filmări de modă"

Fetița fotomodel brutalizată de părinți Fetița fotomodel brutalizată de părinți
Distribuie:

O mamă din China a fost acuzată de abuz asupra copilului, după ce a fost surprinsă pe o filmare că și-a lovit brutal fetița de trei ani, un copil fotomodel. Un video de doar zece secunde surprinde momentul în care aceasta o lovește cu brutalitate pe fetiță. Totul s-a întâmplat după ce fetița „nu a reușit să pozeze corespunzător în timpul unei filmări de modă”, scrie Daily Mail în ediția electronică.

Mama nu a fost mulțumită de performanța fetei în timpul filmării unei reclame comerciale și de aceea a pedepsit-o pe fetiță. În clip se poate vedea cum copilul care purta un tricou galben și o fustă albă, a fost lovit brutal în spate de mama ei. După incident părintele și-a cerut scuze public.

Niu Niu fetița de trei ani brutalizată de părinți

Niu Niu fetița de trei ani brutalizată de părinți (© Weibo)

Clipul șocant a fost filmat luni seara în orașul Hangzhou. Fetița, cunoscută sub numele de Niu Niu, a lucrat toată ziua, potrivit informațiilor furnizate de BJ News. Niu Niu este o mică vedetă ce a lucrat timp de șase luni ca fotomodel. Este populară și filmează pentru magazinele online. Acestea au nevoie de copii drăguți care să pozeze pentru a promova produsele.

Un proprietar de magazin, care a lucrat cu Niu Niu, a făcut câteva declarații pentru BJ News. El spune că fetița care nu este suficient de mare pentru a merge la grădiniță, a fost suprasolicitată. El a explicat că mama ei a luat „multe comenzi” de la diverși clienți în același timp, pentru a face bani.

Imaginile care au revoltat internetul

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=fLTdDakaC1E[/embedyt]

Imaginea incidentului a fost încărcată pe o rețea de socializare din China. Ea a devenit rapid virală. Utilizatorii au fost șocați de comportamentul mamei și au acuzat-o pentru abuzul asupra copilului. Postarea a adunat peste 360 ​​de milioane de vizionări pe site-ul chinezesc Weibo.

Unul dintre clienții lui Niu Niu, un magazin numit „Sweet Grandpa Baby”, a condamnat părinții pentru gestul făcut. Multe magazine au eliminat imaginile cu Niu Niu în semn de protest împotriva comportamentului părinților ei. Mama lui Niu Niu, a fost nevoită să-și ceară scuze publice pe rețeaua Weibo, după ce și-a lovit brutal fetița.

În prezent, în China nu există o lege care să împiedice părinții să-și folosească copiii pentru a câștiga bani. Avocata Lu Bing a cerut autorităților să stabilească legi și reglementări relevante. Acestea trebuie să interzică părinților să participe cu cei mici la reclamele comerciale. Reglementările trebuie să se aplice și pentru sesiunile foto. Lu a declarat pentru publicația China Women’s Journal că părinții și companiile nu ar trebui să exploateze copiii pentru propriile lor interese.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*