Breaking News

Un tată și-a spânzurat cei patru copii ”pentru că soția voia să divorțeze”

Fiica vitregă, în vârstă de 16 ani, a fost găsită spânzurată într-un copac din curte, iar cei trei frați ai ei mai mici au fost găsiți în casa lor din Africa de Sud

Un tată și-a spânzurat cei patru copii pentru că soția voia să divorțeze Un tată și-a spânzurat cei patru copii pentru că soția voia să divorțeze - COLAJ FOTO: sursa mirror.co.uk
Distribuie:

Un tată și-a spânzurat cei patru copii, o fiică vitregă și trei frați mai mici ai săi, pentru că soția lui plănuia să divorțeze, informează ”The Mirror” pe pagina sa de web.

Acuzatul, Sibusiso Mpungose, în vârstă de 44 de ani, a așteptat până când soția sa, Xolisile Mpungose, o profesoară în vârstă de 42 de ani, a plecat la muncă, înainte de a comite oribila crimă. Prima a căzut victimă fiica vitregă de 16 ani. Apoi i-a spânzurat pe cei trei copii ai săi în vârstă de 4, 6 și 10 ani. Crima a comis-o după ce i-a luat pe băieți de la școala din Pinetown, Africa de Sud.

După ce a ucis-o în grădină pe fiica vitregă, bărbatul l-a trimis pe fiul său în vârstă de 10 ani să cumpere dulciuri. Între timp i-a spânzurat pe cei doi copii mai mici cu centurile lor școlare. Băiatul de 10 ani a fost ultima victimă. Cadavrele au fost găsite la scurt timp după oribilele crime. Poliția a găsit la domiciliul familie trei cadavre în casă. Trupul adolescentei de 16 ani a fost descoperit spânzurat într-un copac în curtea casei.

Bărbatul a ucis-o prima pe adolescentă „pentru a se asigura că nu-și va salva frații”. Potrivit publicației ”Sun Online”, bărbatul se va confrunta cu patru acuzații de omor. După ce și-a spânzurat cei patru copii, bărbatul a schimbat încuietoarea casei.

Mama a anunțat poliția când nu a putut să intre în casă

Mama copiilor a anunțat poliția în momentul în care nu a putut să intre în casă. Poliția a spart ușa casei. Înăuntru au găsit doi copii spânzurați în dormitorul principal și pe al treilea într-o altă cameră. Mama a mers apoi la liceul unde adolescenta învăța pentru a o căuta. A aflat că suspectul a venit și a luat-o de acolo, iar poliția a început căutările pentru a o găsi. Au găsit-o fără suflare, spânzurată într-un copac din curtea casei.

Mpungose ​​a apărut vineri la Curtea Magistraților din Pinetown și a respins o ofertă de eliberare pe cauțiune. El va rămâne în custodia poliției până la începerea procesului, pe data de 9 octombrie.

Poate ești interesat

Citește și:

[soliloquy id=”5753″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*