Breaking News

A înviat din morți! Șoc total pentru angajații de la o morgă din Africa de Sud

O femeie declarată moartă într-un accident de mașină , a fost găsită în viață într-un frigider la morgă

Declarata moarta - gasita in viata intr-un frigider la morga
Distribuie:

Săptămânalul Newsweek informează în ediția sa electronică despre cazul șocant al unei femei care a murit într-un accident de mașină. Ea a fost declarată moartă, dar ulterior a fost găsită în viață într-un frigider de la morgă.

Cum a fost posibil acest lucru

Paramedicii din provincia Gauteng, Africa de Sud, au constatat că victima a murit într-un accident rutier în care au mai decedat alte două persoane pe 24 iunie. Echipajul de pe ambulanță a declarat că victima nu a arătat „nici un semn de viață”, potrivit publicației TimesLive.

Ulterior, când un angajat de la morgă a verificat corpul din frigider, a descoperit că femeia încă respira. Acum aceasta se recuperează în spital.

Gerrit Bradnick, managerul de operațiuni al serviciilor de ambulanță de la Distress Alert, a căror medici au fost la fața locului, a declarat că nu există nicio dovadă a neglijenței din partea angajaților companiei. „Echipa mea a completat documentele de deces pentru două persoane, această doamnă suferind vătămări corporale grave și multiple leziuni, în special la cap, care au fost atât de severe încât nu s-a putut estima vârsta acesteia”, a spus Bradnick.

Incidentul este investigat de departamentul de sănătate din Gauteng, a declarat Paul Morule, directorul departamentului de medicină legală din Gauteng. El a adăugat că nu știe să mai fi avut loc incidente similare în Gauteng.

Nu este primul caz de acest fel. În 2016, medicii au declarat moartă victima unui accident rutier în KwaZulu Natal. Aceasta a fost găsită respirând a doua zi, dar a murit la cinci ore după descoperire. În ianuarie 2018, un deținut dintr-o închisoare a fost declarat mort în regiunea Asturias din Spania. El și-a recăpătat cunoștința cu puțin timp înainte de efectuarea autopsiei. Gonzalo Montoya Jiménez, în vârstă de 29 de ani, se părea că a murit în celula închisorii.  El în realitatea suferea de catalepsie, o afecțiune medicală în care pacientului îi este diminuată capacitatea de reacție.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*