Breaking News

Un COPIL A MURIT ”COPT” în mașină, după ce tatăl său profesor universitar, a uitat să-l lase la creșă

Băiețelul în vârstă de 3 ani, a murit în mașina spraîncălzită, după ce tatăl său a uitat să-l scoată din scaunul de copii și să-l ducă la creșă

Băiețel de trei ani mort în mașină după ce tatăl său a uitat să-l ducă la creșă Băiețel de trei ani mort în mașină după ce tatăl său a uitat să-l ducă la creșă - © USI
Distribuie:

Un copil a murit ”COPT” într-o mașină supraîncălzită în campusul Universității din Indiana de Sud, după ce tatăl său, profesor universitar, a uitat să-l scoată afară și să-l lase la creșa Universității, informează Daily Mail.

Ofițerii de la Biroul Șerifului din Vanderburgh County (VCSO) au răspuns unui apel venit din campusul universitar la orele 16:46, pe data de 9 iulie. Era un apel de urgență medicală, în care era implicat un copil mic, potrivit unui comunicat de presă.

Copilul în vârstă de trei ani, a fost identificat ca fiind Oliver Dill. El a fost găsit în stare critică în mașina tatălui său. În ciuda măsurilor de salvare care i-au fost aplicate de către serviciul de ambulanță, ajutați și de personalul Departamentului Pompieri, el nu a putut fi salvat. Băiețelul a fost declarat mort la fața locului.

A fost demarată imediat o anchetă. S-a constatat că tatăl copilului, Dr. Andrew Dill, profesor asistent de contabilitate la universitate, a venit dimineața în campus împreună cu fiul său. Bărbatul a uitat însă să-l scoată din scaunul special de copii pe micuț și să-l ducă la creșa universității din campus.

Când bărbatul căsătorit și tată a doi copii s-a dus să-l ridice pe băiețel de la creșă, s-a îngrozit. Și-a dat seama că a uitat să-l scoată pe băieței din scaunul de mașină și să-l aducă la creșă. Copilul a stat în mașina supraîncălzită timp de mai multe ore. Temperatura era afară de aproape 32 °C.  Acest lucru însemna că temperatura din interior era între 40 și 46 °C.

Declarațiile reprezentanților autorităților

Vorbind despre incident, Șeriful Jason Ashworth a îndemnat părinții să-și verifice de două ori mașina înainte de a ieși. Președintele Universității din Indiana, Ronald Rochon, a lansat de asemenea o declarație după ce un copil a murit în campusul universității. El a anunțat că Centrul de îngrijire și învățare a copiilor va fi închis tot restul săptămânii. El și-a exprimat condoleanțele sale pentru familie. În plus a spus că Universitatea va acorda asistență psihologică gratuită pentru familia îndurerată.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline