Breaking News

Fetiță de 4 ani legată, bătută și violată! Mama și iubitul ei au fost arestați după ce au mințit că s-a înecat în piscină

Au fost arestați după ce s-a constatat că fiica ei de patru ani a fost legată, violată și omorâtă în bătaie, iar apoi au spus poliției că s-a înecat în piscină

Mama și iubitul au fost arestați pentru moartea fetiței Mama și iubitul au fost arestați pentru moartea fetiței- Foto: Daily Mail (© CEN)
Distribuie:

O mamă și iubitul ei au fost arestați în Argentina pentru că fiica ei de patru ani a fost maltratată, violată și ucisă. Aceștia au susținut că fata s-a înecat în piscina lor, scrie Daily Mail în ediția electronică.

Bianca Xiomara Godoy a fost adusă săptămâna trecută la un spital din apropiere de Buenos Aires, dar medicii nu au reușit să o mai salveze pe fetiță. Mama ei, Viviana Beatriz Roldan, în vârstă de 25 de ani și prietenul său Federico Sebastian Espinoza, în vârstă de 23 de ani, au declarat personalului spitalului că au descoperit-o pe Bianca fără suflare în piscina de la domiciliu.

Poliția a început o investigație după ce medicii au raportat că Bianca a suferit răni grave. Acestea indicau abuzuri de lungă durată făcute asupra ei. Pe corpul fetiței erau semne vizibile, probabil cauzate de o centură cu cataramă. În plus fetița avea zgârieturi pe gât și vânătăi pe față. De asemenea, erau semne care indicau faptul că Bianca fusese legată de glezne și încheieturi. Poliția a mai spus că fetița avea leziuni anale interne, care indicau faptul că fusese violată.

Informații din ancheta poliției

După ce au fost arestați, anchetatorii i-au interogat pe Beatriz și pe Espinoza despre moartea fetiței. În urma investigațiilor privind cauza morții sale, poliția a tras unele concluzii. Se pare că Bianca a suferit o lovitură violentă la cap în timp ce mânca, ceea ce i-ar fi putut provoca sufocarea. Un polițist local a declarat pentru agenția de știri InfoCanuelas, că nu există cuvinte care să descrie abuzul făcut asupra fetiței. Ceea ce au făcut nu poate fi catalogat. Bărbatul mărturisește că încă nu a avut curajul să vadă fotografiile cu rănile de pe corpul fetiței. El a spus că astfel de lucruri sunt greu de suportat.

Sora mamei, Micaela Ibanez, a făcut o declarație pentru agenția de știri argentiniană Cronica. Ea spune că familia lor nu a văzut-o pe Bianca de când mama fetiței a început să se întâlnească cu Espinoza acum un an. Tatăl biologic al fetiței a încercat să câștige custodia Biancăi dar nu a reușit. Mama fetiței, Beatriz, s-a schimbat complet după ce l-a cunoscut pe Federico cu aproape un an și jumătate în urmă. Înainte cele două surori se întâlneau des. În ultimul timp însă legăturile cu familia au fost rupte, a spus Ibanez. Femeia mai susține că Espinoza o bătea pe sora ei și o forța să vândă droguri.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*