Breaking News

Două fete gemene adoptate în SUA au fost sechestrate, înfometate și abuzate fizic și sexual

Familia care le-a adoptat se apără și spun că fetele ar fi ”mincinoase patologice”

Două fete gemene adoptate în SUA au fost abuzate de familia care le-a adoptat Două fete gemene adoptate în SUA au fost abuzate de familia care le-a adoptat
Distribuie:

Două fete gemene adoptate în SUA au declanșat un caz extrem de controversat care continuă să scindeze opinia publică din Statele Unite, informează Daily Mail în ediția electronică

Un cuplu din Florida, care a adoptat două fete gemene a fost acuzat de acestea. Fetele spun că au fost sechestrate, înfometate şi abuzate fizic şi sexual timp de mai mulţi ani. Soţii însă se apără şi spun că fetele ar fi „mincinoase patologice”

Femeile susţin că cei doi soţi, Mirko şi Regina Ceska, ar face parte dintr-o sectă care aşteaptă SFÂRȘITUL LUMII. Aceștia le-ar fi supus la traume fizice şi psihice greu de suportat. în plus au suferit și abuzuri sexuale din partea tatălui. Ele au fost adoptate când aveau 11 ani şi au stat de atunci cu acea familie. În cele din urmă, susţin tinerele, tratamentele au devenit insuportabile. Au fugit de acasă după ce una din ele a fost lovită de tată cu o ţeavă din metal. Părinţii adoptivi însă susţin că fetele au fabricat o minciună grosolană şi că de fapt au probleme comportamentale.

Cazul a scindat opinia publică americană

Familia a fost descrisă de cunoscuţi şi localnici ca fiind una normală, care părea în aparenţă a fi iubitoare. Mai mulți poliţişti au descins în locuinţa soţilor Ceska. Acolo au găsit 28 de pistoale, 14 puşti de asalt şi aproape zece cutii de muniţie. Armele erau ascunse în pereţi şi sub o scară. Acest lucru pare să confirme spusele fetelor. Avocatul soţilor susţine că de fapt aceştia se pregăteau pentru urgenţe gen uragane sau atacuri nucleare. Totuşi ei nu ar face de fapt parte dintr-o sectă apocaliptică.

Fetele au spus că li se dădeau sarcini istovitoare. Li se refuza mâncarea dacă nu se lăsau abuzate sexual de tatăl lor. Un psiholog care a discutat cu fetele a spus că acestea ar avea intelectul unui copil de 11 sau 12 ani. Tinerele susţin că au sperat la o viaţă mai bună atunci când au fost adoptate. Acum se bucură că au fost duse într-un loc sigur, unde familia nu le mai poate da de urmă.

Ancheta este încă în curs de desfăşurare.

Poate ești interesat:

[soliloquy id=”5517″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*