Breaking News

Un băiețel de cinci ani cu autism a fost etichetat PRĂDĂTOR SEXUAL la școala unde învăța

Nathan băiețelul de cinci ani cu o formă de autism etichetat prădător sexual Nathan băiețelul de cinci ani diagnosticat cu o formă de autism etichetat prădător sexual - © Facebook
Distribuie:

Daily Mail prezintă în ediția sa electronică un caz grav de la o școală primară din statul american Tennessee, care a respins o acuzație șocantă: anume că ar fi catalogat un băiețel de cinci ani diagnosticat  cu o formă rară de autism, drept un PRĂDĂTOR SEXUAL. Această acuză ar fi venit chiar de la familia extrem de indignată a copilului.

Summery Putnam, mama băiețelului, s-a trezit într-o zi cu un telefon de la școala primară unde învață fiul său, Nathan.

Nathan, băiețelul etichetat prădător sexual la o școală primară din SUA

Nathan, băiețelul etichetat prădător sexual la o școală primară din SUA

În Statele Unite, școala primară este considerată perioada cuprinsă între vârsta de 4 și 11 ani. Mamei i se comunica faptul că acesta ar fi încălcat normele de bună conduită în ceea ce privește relațiile cu ceilalți elevi. De asemenea, mama băiatului a mai adăugat că aceste acuze ar fi fost de natură sexuală.

Școala însă neagă acest punct de vedere, susținând că familia nu a împărtășit întregul context a ceea ce s-a întâmplat. Aceștia mai susțin că legea nu le permite să dea mai multe detalii. Spun însă că ce s-a întâmplat nu a avut de-a face doar cu sărutări sau îmbrățișări. Bunica băiatului a scris pe rețelele de socializare că acesta ar fi fost catalogat drept un „prădător sexual”. El este acuzat de „hărțuire sexuală”  iar asta ar putea compromite viitorul copilului. Bunica susține că această etichetare îi va rămâne pe viață. Conform propriei declarații, aceasta a spus: „Nu ar trebui tratat așa. Puștiul nici măcar nu înțelege ce e sexul”.

Băiețelul suferă de o formă de autism

Un detaliu relevant în toată această controversă este faptul că micuțul Nathan suferă de o formă de autism. Acest lucru, potrivit familiei, face ca unele interacțiuni sociale să fie mai dificile pentru el. Mama băiatului susține că există situații când acesta pare necooperant sau sfidător. Aceasta nu este nici pe departe situația reală, ci felul său diferit de a înțelege lumea.

Contactați de Daily Mail, reprezentanții școlii au refuzat să comenteze incidentul. Ei au invocat dreptul la protejarea vieții private a minorului și a familiei sale. Băiatul învață acum într-o școală specială, cu o altă învățătoare și o altă clasă.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*