Breaking News

O fetiță de 13 ani din Brazilia a murit după ce a născut copilul TATĂLULUI ei, fiind abuzată sexual timp de patru ani

Fetița de 13 ani care a fost abuzată sexual de tatăl ei timp de patru ani, a murit în timp ce a născut un copil care a supraviețuit

O fetiță de 13 ani a murit după ce a născut copilul TATĂLULUI ei O fetiță de 13 ani a murit după ce a născut copilul TATĂLULUI ei
Distribuie:

Luana Ketlen, o fetiță de 13 ani a murit pe 11 decembrie după ce a născut copilul tatălui ei, fiind abuzată sexual de acesta, informează Daily Mail. Fetița a fost internată la spital suferind dureri abdominale severe, înainte ca medicii să descopere că este însărcinată.

Medicii au decis să-i inducă un travaliu forțat și aceasta a născut un băiețel care a supraviețuit. Ea a murit în timp ce era transportată cu avionul spre un spital mai performant, unde urma să fie tratată postnatal.

Ulterior, poliția a emis un mandat de arestare pe numele tatălui său, Tome Faba, în vârstă de 36 de ani. Anchetatorii presupun că acesta a început să-și abuzeze fiica încă de la vârsta de nouă ani. El a fugit dar a fost prins în orașul Coari o săptămână mai târziu. A fost dus în fața judecătorilor pe 27 decembrie, fiind acuzat de abuz sexual și omor asupra unui copil.

Cum s-a petrecut cumplitul abuz

Familia bărbatului spune că nu a știut nimic despre faptul că fetița a fost abuzată sexual. Adolescenta era însărcinată în șapte luni, când a fost adusă în grabă la spitalul regional Coari suferind de dureri severe. Pentru că pe lângă sarcină medicii au diagnosticat-o cu o anemie acută, au decis să-i inducă travaliul. Ea a născut un băiat prematur care a supraviețuit miraculos.

După naștere starea de sănătate a fetei s-a înrăutățit. Medicii au constatat că suferă de multiple complicații, inclusiv ciroză la ficat, apă la plămâni și tensiune arterială scăzută. Fetița a murit în timp ce a fost transportată cu avionul la un spital de specialitate din Manaus. Manaus este capitala statului Amazon, fiind situată la o distanță de aproximativ 363 km.

În cadrul unei conferințe de presă, șeful poliției Coari, José Barradas, a spus povestea tristă a fetiței abuzată sexual de propriul tată. Fetița era obligată să meargă la pescuit cu tatăl, fiind violată de acesta în timp ce se afla cu el acolo. O rudă, care nu și-a declinat identitatea, a descris-o pe adolescentă ca fiind nevinovată și imatură. Ea a spus că a fost atât de traumatizată de abuz, încât a ținut totul secret.

Când membrii familiei au devenit bănuitori că ar putea fi însărcinată, au descoperit adevărul. O mătușă a convins-o să spună cine este vinovatul. Dar când mama fetei a auzit vestea, a refuzat să creadă că soțul ei este tatăl copilului fiicei sale. Șeful poliției a declarat că bărbatul a amenințat că-și omoară fiica dacă va fi denunțat.

Comunitatea a reacționat dur

Incidentul a provocat furie în comunitate, mulți protestând în fața tribunalului când acesta a fost adus la proces. Serviciile sociale urmează să stabilească dacă rudelor li se va da tutela băiatului nou-născut. Între timp, polițiștii au dezvăluit că băiețelul prematur „se descurcă excepțional de bine”. El și-a revenit în unitatea neo-natală a spitalului, după nașterea lui traumatică. Potrivit medicilor, el este „puternic și respiră deja fără ventilator”.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*