Breaking News

A MURIT văzându-și FIUL NOU-NĂSCUT doar câteva minute, fiind ucis de ”gafele” din spitalul unde a fost tratat

Imaginea sfâșietoare a unei mame care îi arată soțului muribund preț de câteva minute pe fiul său nou-născut

Fotografia în care bărbatul muribund și-a văzut fiul pentru prima și ultima dată Fotografia în care bărbatul muribund și-a văzut fiul pentru prima și ultima dată (© Louise Hickson)
Distribuie:

Terry Hickson a murit văzându-și fiul nou-născut doar câteva minute, fiind ucis de un sistem de sănătate plin de ”gafe spitalicești”, scrie Mirror Online. Soția sa, Louise Hickson, a vorbit într-un interviu de lupta sa de cinci ani în justiție după moartea soțului Terry.

Terry a murit la 44 de ani după o serie de gafe spitalicești care au spulberat pentru totdeauna bucuria și amintirea nașterii micuțului său fiu Xander. Văduva lui Terry, Louise, a rămas să ducă o luptă inegală cu un sistem de sănătate bolnav. Fotografia din articol surprinde momentul în care Terry și-a văzut pentru prima și ultima dată fiul nou-născut. Două zile mai târziu, după ce Louise l-a dus pe Xander acasă, a fost apelată de la spital. Starea de sănătate a soțului ei s-a înrăutățit. Când a ajuns la spital, bărbatul era deja mort.

Femeia acum în vârstă de 32 de ani, a descris momentul dulce-amar când soțul său l-a văzut pe fiul lor Xander. E a spus: „L-au trezit pe Terry care era sedat și a zâmbit când am intrat cu copilul. Dar, când stăteam lângă el, mi-a apucat brațul și a strigat la mine să ies afară. Era foarte puternic sedat și medicii mi-au spus că el nu știa ce spunea. Acesta este ultimul lucru pe care soțul meu mi l-a spus. A fost traumatizant”.

Lupta femeii cu sistemul

Două zile mai târziu soțul ei a murit. A urmat o bătălie de de cinci ani cu Spitalul Arrowe Park din Merseyside. Șefii NHS (Sistemul Național de Sănătate) au admis în cele din urmă gafele pe care le-au făcut medicii în tratamentul aplicat soțului său. Louise a primit despăgubiri de 140.000 de lire sterline. Dar mama care a rămas să crească patru copii a spus: „Viețile noastre au fost spulberate de greșelile fatale ale spitalului. Fiul meu a rămas fără tată, am fost lăsată singură, fără soțul meu iubit. Nu este vorba despre bani. Nicio sumă de bani nu-l va aduce pe Terry înapoi la noi”.

Terry a murit datorită diagnosticelor proaste și incompetenței unor medici. Spitalul a făcut greșeală după greșeală, iar acestea însumate au dus la moartea bărbatului său, este concluzia sfâșietoare a femeii.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*