Breaking News

Răzbunare teribilă! O tânără de 23 de ani din India i-a tăiat organele genitale unui preot hindus

Totul s-a petrecut în statul Kerala din sudul Indiei, tânăra susținând că acesta a violat-o timp de ani de zile

Photo: bbc.co.uk
Distribuie:

India nu se dezminte! În țara unde infracțiunile sexuale sunt cotidiene, s-a mai produs o tragedie. De data aceasta, contrar așteptărilor, victima a fost chiar agresorul. Un articol publicat pe site-ul BBC-ului, informează că o tânără de 23 de ani i-a tăiat organele genitale unui preot hindus, susținând că acesta a violat-o în mod repetat pe parcursul mai multor ani de zile.

Poliția a declarat că suspectul, numit Gangeshananda Theerthapada, a venit în casa tinerei pentru a efectua un ritual de rugăciune dedicat sănătății tatălui ei. Mama ei sperase că omul sfânt va ușura în felul acesta problemele de sănătate ale acestuia și ale familiei. În schimb, fiica ei susține că acesta a atacat-o, la fel cum făcuse cu fiecare ocazie când s-a aflat în casa lor. Vineri seara, ea a luat un cuțit și l-a atacat pe bărbatul care pretinde ea, a încercat să o violeze. Apoi a sunat ea însăși la poliție.

Presupusul violator a fost dus de urgență la Colegiul Medical Thiruvananthapuram unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Spitalul a dat prin purtătorul său de cuvânt o declarație în care se spune: „Un bărbat de 54 de ani din Kollam a fost adus sâmbătă la ora 12:39 (19:09 GMT) la spital, cu penisul tăiat în proporție de 90% și care atârna în mod precar. Acesta nu a mai putut fi cusut înapoi. Chirurgii plasticieni experți în urologie de la spital au efectuat mai multe intervenții chirurgicale de urgență pentru a opri pierderea de sânge și pentru a-i permite bărbatului să urineze”.

Comisarul adjunct al poliției din Kollam, Arul B. Krishna, a declarat pentru publicația ”The Times of India” că tatăl tinerei este țintuit de ani de zile la pat. El a spus că victima a povestit abuzurile la care a fost supusă mamei, care nu a luat nici o atitudine față de această situație revoltătoare, aceasta riscând acum să fie acuzată și să suporte consecințele legale datorită faptului că nu a raportat acest lucru. Este de așteptat ca tânăra să nu fie acuzată de nici o faptă penală.

Premierul statului Kerala, Pinarayi Vijayan, a lăudat curajul victimei, spunând că gestul femeii a fost „un act de curaj și forță”. India a declarat toleranță zero violenței sexuale, după ce o bandă de huligani a violat și ucis o elevă într-un autobuz din orașul Delhi în anul 2012. După acel eveniment, nenumărate proteste au avut loc în întreaga țară, protestatarii cerând adesea ca violatorii să fie spânzurați, aceasta fiind cea mai severă sentință disponibilă pentru această infracțiune. Din păcate violențele sexuale împotriva femeilor și copiilor continuă să fie raportate în întreaga țară, într-un număr îngrijorător de mare, dovadă că fenomenul este deocamdată incontrolabil.

Violul este a patra dintre cele mai comune infracțiuni împotriva femeilor în India. Potrivit Raportului anual al Biroului Național de Înregistrare a Criminalității din 2013, în anul 2012 au fost raportate 24.923 de cazuri de viol în India. Dintre acestea, 24.470 au fost comise de cineva cunoscut victimei (98% din cazuri).

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*