Breaking News

A intrat cu un cuțit înfipt în cap în spital și a întrebat calm: ”Aveți un doctor liber?”

Eduard Neumeister, un austriac a fost ucis cu brutalitate în fața restaurantului său din Africa de Sud

Bărbat înjunghiat în cap în Africa de Sud Bărbat înjunghiat în cap în Africa de Sud - Foto: Daily Mail (colaj foto)
Distribuie:

Daily Mail a publicat un articol despre povestea incredibilă a unui biciclist care a supraviețuit unui atac oribil cu un cuțit. Acesta a ajuns la spital cu lama cuțitului înfiptă în craniu și a întrebat calm personalul de la recepție: „Aveți un doctor liber?”.

Bărbatul a fost înjunghiat cu un cuțit în cap

Bărbatul a fost înjunghiat cu un cuțit în cap – Foto: Daily Mail

Shaun Wayne, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a șocat personalul de la recepția unui spital. Aceștia nu și-au putut crede ochilor când bărbatul a apărut acolo. Avea tricoul îmbibat de sânge și o lamă de cuțit înfiptă în craniu. El mergea la slujbă pe bicicletă când fost atacat în orașul Strand din Africa de Sud. Dintre cei doi bărbați care l-au atacat, unul l-a înjunghiat în cap cu un cuțit. Cuțitul de 15 cm i-a rămas înfipt în cap când cei doi tâlhari au încercat să-i fure bicicleta. În mod incredibil, Shaun s-a luptat cu ei și a reușit să-i bată pe amândoi.

Primul ajutor

Uimitor e faptul că apoi el s-a urcat pe bicicletă și a pedalat aproape un kilometru până la centrul de prim-ajutor al doctorului Vente. Dr. Venter, șeful centrului și un fost jucător de rugby a chemat de urgență un chirurg. Acesta a fost surprins să vadă cât de calm și lucid era pacientul deși sângera foarte mult. Mai mult, a întrebat foarte politicos dacă este un doctor liber pentru a-l consulta când a intrat.

Bărbatul a fost înjunghiat cu un cuțit în cap

Bărbatul a fost înjunghiat cu un cuțit în cap – Foto: Daily Mail

Văzând gravitatea rănii, medicul a decis să nu mai aștepte ambulanța. L-a transportat la un spital mai performant cu mașina personală. Ela a spus că pacientul a fost foarte norocos. Deși cuțitul a perforat craniul, el a fost deviat la impactul cu osul și lama a coborât în jos. A fost foarte norocos că lama l-a lovit într-un loc care nu i-a provocat moartea.

Se pare că o bandă violentă acționează de mai mult timp în zona respectivă. Shaun este managerul unui restaurant popular de sushi local și merge la serviciu pe bicicletă în fiecare zi. El a fost dus de urgență la spitalul Tygerberg. Luni după-amiază a suferit o intervenție chirurgicală de urgență. Un purtător de cuvânt al spitalului a confirmat că pacientul era „stabil”. Fotografiile au devenit virale pe rețelele sociale. Una îl arată pe Shaun sângerând cu lama cuțitului înfiptă în cap. A doua este cea făcută de medici cu raze X pentru a vedea poziția lamei din cap.

Serviciul de Poliție din Africa de Sud a confirmat că investighează atacul. Fostul campion de ciclism din Africa de Sud, Wimpie van der Merwe, în vârstă de 61 de ani, a declarat că a fost atacat în timp ce era cu partenerul său de ciclism în exact același loc cu o săptămână înainte. El a reproșat autorităților că poliția face prea puține eforturi pentru a-i prinde pe făptași.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*