Breaking News

Un pitbull a ucis o fetiță de cinci zile, pe care a atacat-o în pătuțul ei

Tragedia s-a petrecut după ce animalul de companie s-a urcat în pătuțul fetiței și a sfâșiat-o în timp ce aceasta a fost lăsată nesupravegheată

Un pitbull a ucis fetița de cinci zile a unei familii Un pitbull a ucis fetița de cinci zile a unei familii - Foto: Daily Mail (© Biroul Șerifului din Districtul Citrus)
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția sa electronică despre tragedia unei familii din Florida, căreia i-a fost ucis bebelușul de doar cinci zile, după ce un pitbull, animalul lor de compania le-a sfâșiat fetița. Câinele de luptă cunoscut pentru ferocitatea lui, a urcat în pătuțul fetiței și a atacat-o. Mușcăturile i-au provocat copilului neajutorat moartea.

Anchetatorii de la biroul șerifului din Citrus County spun că cercetează circumstanțele care au dus la moartea nou-născutului. Nefericitul accident s-a petrecut acum o săptămână. Nu se anticipează nicio acuzație penală împotriva membrilor familiei victimei. Aceștia au fost prezenți în timpul incidentului dar probabil vor fi exonerați de orice acuzație penală.

Filmul tragediei

Pe data de 11 noiembrie la ora 12:20, a fost raportat incidentul prin intermediul serviciului de urgență 911. Echipajele de poliție au ajuns la o adresă de pe strada West Ranchetta din orașul Dunnellon. Apelanții declaraseră un atac al unui câine, scrie publicația Citrus County Chronicle.

Ofițerii de la biroul șerifului când au ajuns la locație, au găsit un bunic care efectua manevre de resuscitare asupra copilului. Unul dintre ofițeri a preluat imediat măsurile de salvare a vieții copilului. Ela a continuat să efectueze comprimări pe pieptul copilului. Operațiunea a fost descrisă ca fiind încă într-o oarecare măsură eficace la momentul respectiv. Ulterior au apărut la fața locului și paramedicii. Aceștia, văzând gravitatea atacului au chemat în ajutor un helicopter medical. Copilul a fost transportat pe calea aerului la cel mai apropiat spital din zonă, Bayfront Health Seven Rivers. Cu toate eforturile făcute de medici, nu s-a mai putut face nimic. Aceștia au pronunțat decesul bebelușului la ora 1:40.

Potrivit declarațiilor bunicii copilului, pitbull-ul familiei a sărit de pe pat în pătuțul unde dormea nou născutul. Acesta a început să o muște fără nici un motiv. Femeia nu se afla în dormitor când s-a întâmplat asta. Bunicul bebelușului a intrat mai târziu în încăpere și l-a tras pe pitbull de deasupra copilului. Văzând rănile provocate i-a cerut bunicii să sune la urgențe și a început manevrele de resuscitare.

Responsabilii de la oficiul pentru protecția animalelor au luat animalul în custodie. Acesta a fost dus într-un adăpost pentru animale. După ce a fost evaluat, medicii au constatat că este prea agresiv și prezintă un real pericol. Ulterior a fost eutanasiat.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline