Breaking News

Băiețel de 6 ani MUTILAT DE UN PITBULL pe nume Haos, „iubitorul” animal de companie al bunicii

Băiețelul va fi nevoit să fie supus unei intervenții de chirurgie plastică pentru reconstrucția feței, după ce a fost atacat de pitbull

Băiețel de 6 ani mutilat de un pitbull pe nume Haos Băiețel de 6 ani mutilat de un pitbull pe nume Haos - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Camdon Bozbell se afla în casa bunicii sale pe 18 aprilie, când a fost atacat și mutilat de un pitbull pe nume Haos, după ce s-a dus în bucătărie să ia o gustare, informează Daily Mail.

Pitbull-ul de cinci ani pe nume Haos l-a atacat din senin. Bunica lui i-a auzit țipetele și a fugit din baie pentru a îndepărta animalul de companie de pe copil. Din păcate acesta a suferit răni oribile, inclusiv un nas rupt, fractură de craniu și leziuni ale terminațiilor nervoase.

Mama băiatului a fost chemată de urgență la spital. „Când am ajuns la spital, m-am temut de ce e mai rău”, a spus aceasta. Tristin Lent, este numele mamei băiatului. Femeia lucrează ca recepționeră și cameristă. Lăsase băiatul cu bunica după ce a fost chemată de urgență la serviciu. O oră mai târziu însă a sunat poliția și a trebuit să conducă 90 de minute până la spital, unde a așteptat alte 30 de minute să-și vadă fiul.

Singura veste bună pe care a primit-o la sosire a venit de la o asistentă. Aceasta i-a dat „o veste bună” spunând că băiatul respiră de unul singur. În momentul în care l-a văzut nu și-a recunoscut fiul. Fața îi era învelită în tifon, așa că nu știa amploarea rănilor când acesta a ieșit din operație. Ulterior a aflat că băiatul avea mai multe cusături și a suferit cicatrici permanente. Nasul lui va trebui reconstruit din cauza pierderii țesutului.

Deși a fost mutilat de un pitbull mama nu blamează rasa

Mamei nu-i vine să creadă ce răni i-a provocat câinele fiului său. Ea a spus că Haos a fost ani buni în preajma copiilor și nu a arătat niciodată semne de agresiune. Mai spune că familia nu va ști niciodată de ce câinele i-a atacat fiul. Ei cred că acesta a făcut o mișcare bruscă sau pur și simplu Haos a vrut mâncarea copilului. Mama a spus postului de televiziune Fox 17 că nu pomenește niciodată rasa pitbull când povestește întâmplarea. Nu vrea să arunce un stigmat în jurul acestei rase de câini.

O mătușă a băiatului a declanșat o strângere de fonduri pe platforma GoFundMe. S-au strâns aproape 40.000 USD dintr-un obiectiv de 2.000 USD. Ulterior băiatul va fi supus la mai multe operații de chirurgie estetică pentru a-i fi reparată fața.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*