Breaking News

VIDEO : A prins un băiat de trei ani aruncat dintr-o CLĂDIRE ÎN FLĂCĂRI de către mama sa care a murit în incendiu

Un fost pușcaș marin și prinzător în colegiu într-o echipă de fotbal american a reușit să prindă un băiat de trei ani aruncat din clădirea în flăcări de către mama sa

A prins un băiat de trei ani aruncat dintr-o clădire în flăcări A prins un băiat de trei ani aruncat dintr-o clădire în flăcări - © ABC 7
Distribuie:

Imagini dramatice surprinse pe telefoanele mobile, arată cum Phillip Blanks, de 28 de ani, a prins un băiat de trei ani aruncat dintr-o clădire în flăcări de către mama sa, care din păcate a murit în incendiu, informează Daily Mail.

Bărbatul a alergat către locuința în flăcări din Phoenix, pe 3 iulie, desculț, după ce a auzit strigătele de ajutor. Talentul său de prinzător (wide receiver) din timpul carierei sale de jucător de fotbal american și-a spus cuvântul. Acesta a reușit să-l prindă pe Jameson Long, un băiețel de trei ani aruncat de către mama sa din balconul situat la etajul al treilea al apartamentului în flăcări.

Salvare miraculoasă dintr-o clădire în flăcări

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=_epzDgkRv3Q[/embedyt]

Într-un interviu acordat postului de televiziune ABC el a spus: „Totul este instinct. N-am avut prea mult timp de gândire. Doar am reacționat”. Mama lui Jameson, în vârstă de 30 de ani, Rachel Long, a murit în incendiu. Blanks a spus: „Este adevăratul erou al poveștii pentru că a făcut sacrificiul suprem pentru a-și salva copiii”.

Blanks care acum lucrează în industria de securitate, a fost wide receiver în echipa de fotbal american a Colegiului Saddleback. El a spus că băiețelul „se învârtea în aer ca o elice” în timp ce cădea. „Am făcut tot posibilul. Capul lui a aterizat perfect pe cotul meu ”, a adăugat el. „Știu cum să prind. Am învățat cum să prind la fotbal. Așa că voi da un pic de credit fotbalului american”.

Blanks a spus că toată această siguranță cu care a acționat se datorează antrenamentelor. Antrenamentelor de pușcaș marin și a celor din fotbalul american. Nu se crede un erou, ci doar un om normal instruit să-și facă meseria și să protejeze oamenii. Băiețelul și sora lui de opt ani au fost duși la spital cu arsuri, împreună cu o altă femeie. Sunt acum în afara oricărui pericol.

Pe GoFundMe s-a deschis un cont pentru ajutorarea familiei Long. Până acum au fost strânși peste 19.000 de dolari. Cauza incendiului este acum cercetată de către poliție și pompieri.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*