Breaking News

Trei dintre copiii uciși în incendiul de la grădiniță aparțineau unui pompier chemat să răspundă la o alarmă falsă

Trei dintre cei cinci copii care au murit duminică într-un incendiu la o grădiniță non-stop, aparțineau unui pompier care era într-o misiune la o alarmă falsă

Un pompier și-a pierdut trei copii în incendiul de la o grădiniță din SUA Un pompier și-a pierdut trei copii în incendiul de la o grădiniță din SUA
Distribuie:

Drama cumplită a unui pompier, care și-a pierdut trei copii în incendiul de la grădiniță, soldat cu cinci victime, a fost subiectul unui articol publicat în ediția electronică a publicației Daily Mail.

Pompierul voluntar Luther Jones și-a pierdut pe cele două fiice ale sale Myhia Jones de opt și Ava Jones de patru ani. Și fiul său Luther Jones Jr. în vârstă de șase ani a fost ars de viu în incendiu. Joe Crotty, șeful pompierilor voluntari din localitatea Lawrence Park Township, a făcut pentru DailyMail.com o declarație tulburătoare. El spune că Jones a fost chemat la ceea ce s-a dovedit a fi o alarmă automată falsă de incendiu la o altă clădire. El a fost chemat la falsa alarmă în jurul orei 1:49. Nu a aflat de moartea copiilor săi decât atunci când a primit un telefon în jurul orei 4 dimineața.

Jones s-a căsătorit cu o altă femeie în luna iunie a acestui an. Soția sa a pierdut și ea copilul de nouă luni în incendiu, copil pe care îl avea din relația anterioară. Al cincilea copil care a murit nu a fost încă identificat public. Atât proprietarul grădiniței cât și un vecin au fost răniți în incendiu, conform postului de televiziune CBS News.

Intervenția pompierilor

Când au sosit pompierii incendiul se manifesta violent la ferestrele primului etaj, a declarat inspectorul șef de pompieri, John Widomski. El a spus că acesta a început în zona sufrageriei de la primul etaj. Doi inspectori de pompieri ai departamentului și trei detectivi ai poliției investighează cazul pentru a stabili cauza oficială a incendiului. Proprietarul grădiniței a fost transportat în stare stabilă la spital. Acesta avea aprobare pentru „un serviciu de îngrijire a copilului 24 de ore, 7 zile pe săptămână, inclusiv sărbătorile”.

Un vecin a declarat că doi copii, de 12 și 17 ani, au reușit să scape de foc. Ei au urcat pe acoperișul de la primul etaj al locuinței și apoi au sărit la pământ. Din păcate cei mici nu au avut nici o șansă. Ei au ars de vii în incendiul care a fost atât de puternic, încât a topit paravanul de vinil al caselor vecine. Nu este clar dacă al cincilea copil care a murit în incendiul de la grădiniță a fost în îngrijire sau era un membru al familiei care locuia în casă.

Citește și:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline