Breaking News

INCREDIBIL! Casa de milioane de dolari a actorului Anthony Hopkins a rămas neatinsă în incendiul din Malibu

Imaginile incredibile arată cum vila din Malibu al lui Anthony Hopkins a fost în mod miraculos neatinsă de focul din California

Casa lui Anthony Hopkins din Malibu a scăpat neatinsă de incendiul devastator din Malibu Casa lui Anthony Hopkins din Malibu a scăpat neatinsă în incendiul devastator din Malibu - Foto: Daily Mail (© Getty/BackGrid)
Distribuie:

Daily Mail prezintă pe pagina sa de web imagini incredibile, cu casa actorului Anthony Hopkins care a rămas neatinsă în timpul incendiului din Malibu. În imagini se poate vedea cum casa vecinului său a fost complet distrusă, în timp ce a actorului a rămas intactă. Vedetele se întorc acum acasă pentru a evalua daunele.

Anthony Hopkins este unul dintre cei norocoși când vine vorba de incendiile din California. Noi imagini aeriene arată că focul devastator a ocolit casa legendarului actor galez din Malibu. Casa vecinului său a fost complet distrusă de flăcările care au ucis trei oameni și au ars peste peste 40.000 de hectare în ultima săptămână. Totuși o mare parte din pământul aflat în jurul casei lui Hopkins a fost pârjolit. Miraculos, vila sa de pe malul mării a rămas complet neatinsă. În mod incredibil, două șezlonguri cu vedere la ocean pot fi văzute neatinse într-o oază de verdeață în mijlocul curții.

Casa fostului James Bond a scăpat și ea

Casa de pe plaja din Malibu de 3,5 milioane de dolari a lui Pierce Brosnan a fost de asemenea neatinsă. Dar, tot terenul din jurul ei a ars în incendiul de proporții. O grimasă dureroasă a brăzdat fața lui Brosnan când a ieșit dintr-un Land Rover și a privit zona care fusese arsă de flăcări.

Actorul în vârstă de 65 de ani și soția sa Keely Shaye Smith au fost văzuți întorcându-se acasă marți. Soția sa purta o mască respiratorie pentru a se proteja de fumul dăunător și de cenușa care plutea încă în aer. Fostul James Bond a devenit un susținător acerb al eforturilor de ajutorare. El a vizitat Consiliul de Supraveghere care gestionează dezastrul. Brosnan a apărut în fața consiliului și i-a cerut să facă „tot ce îi stă în puterea pentru a salva comunitatea noastră. Soția mea și cu mine suntem astăzi aici, vorbind în numele prietenilor, mamelor și copiilor, pentru a da glas durerii și disperării lor în această zi”, a spus el. Fostul star James Bond a dezvăluit că acest incendiu este cel mai cumplit pe care l-a văzut în cei 35 de ani de când este rezident în Malibu.

Și alte celebrități și-au pierdut casele

O serie de alte celebrități și-au pierdut casele în incendiul devastator din Malibu. Printre aceștia se mumără Liam Hemsworth și Miley Cyrus, Gerard Butler, Neil Young, Kim Basinger, Robin Thicke și Camille Grammer. Fotografiile aeriene au arătat amploarea pagubelor aduse locuințelor lui Hemsworth și Thicke, care au fost complet distruse de flăcări. Hemsworth s-a întors la conacul său de 2,52 milioane de dolari din Malibu luni. El a postat pe Instagram o fotografie cu ce a mai rămas din casa lui. La fel a făcut și actorul Gerard Butler. Acesta a postat și un filmuleț în care le spune fanilor ironic: ”Bine ați venit în casa mea din Malibu!”

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*