Breaking News

Și-a SALVAT STĂPÂNUL și a PĂCĂLIT MOARTEA, chiar dacă a fost înjunghiat în cap cu un cuțit

Câinele erou care a fost înjunghiat în cap în timp ce își apăra stăpânul de un hoț care îl atacase pe o stradă din Cape Town , a trișat incredibil moartea

Câinele erou înainte și după operație împreună cu medicul care l-a salvat Câinele erou înainte și după operație împreună cu medicul care l-a salvat - Colaj foto - Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail îl prezintă în ediția sa electronică pe câinele erou care a păcălit moartea și l-a salvat pe stăpânul său care a fost atacat de un hoț pe o stradă din Cape Town. Deși a fost înjunghiat cu un cuțit în cap în timpul atacului, câinele s-a recuperat miraculos după o intervenție chirurgicală.

Poate ești interesat și de: A intrat cu un cuțit înfipt în cap în spital și a întrebat calm: ”Aveți un doctor liber?”

Gino Wensel, în vârstă de 40 de ani, își plimba credinciosul ciobănesc german, pe nume Duke, când dintr-o dată a observat un om care se apropia de el cu un cuțit în mână. Duke nu a ezitat, și-a arătat colții și a mârâit la atacator. Acesta s-a îndreptat către câine și i-a înfipt cu toată forța un cuțit de friptură în craniu. În ciuda lamei înfiptă în cap, câinele neînfricat a sărit la atacator și a reușit să-l sperie. Apoi s-a prăbușit într-o baltă de sânge care curgea din rana capului.

Stăpânul său au crezut inițial că a murit, dar apoi a văzut că Duke respira. A chemat un prieten care i-a condus la Societatea pentru Bunăstarea Animalelor din Africa de Sud (AWSSA), o organizație de caritate care se îngrijește de toate animalele. Atacul a avut loc în zona Mitchell Plains, din afara orașului Cape Town.

Câinele a fost operat cu succes

Allan Perrins, purtătorul de cuvânt al organizației AWSSA a spus că Duke a suferit o lovitură de cuțit foarte dură. Aceasta fără îndoială i-ar fi putut fi fatală, câinele fiind adus la clinică într-o stare critică, aproape mort. Câinele a fost sedat și i s-a făcut o radiografie. Apoi a fost dus în sala de operație pentru a i se scoate lama din creier. Radiografia a arătat că lama intrase trei centimetri în interior. Din fericire lama a deviat și s-a îndreptat spre orbita ochiului său drept, dar nu l-a atins. Dacă era lovit o idee mai tare, câinele ar fi murit. Medicul veterinar Dr. Zheneta Stoynova l-a operat imediat și a scos lama în siguranță, apoi a cusut rana adâncă.

În mod incredibil, Duke s-a recuperat peste noapte și proprietarul său s-a întors să-l ia acasă. Întâlnirea a fost emoționantă, atât câinele care a păcălit moartea, cât și stăpânul său, bucurându-se enorm să se reîntâlnească. Legătura dintre ei este acum și mai strânsă, după ce câinele și-a riscat viața pentru a-și salva stăpânul.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*