Breaking News

Nou-născut găsit abandonat cu un cuțit ruginit înfipt în spate

Acesta a fost găsit pe un bulevard din Argentina, dar a supraviețuit miraculos după un tratament chirurgical de urgență

Nou-născut găsit abandonat cu un cuțit ruginit înfipt în spate Nou-născut găsit abandonat cu un cuțit ruginit înfipt în spate - © NEWSFLASH
Distribuie:

Un bebeluș nou-născut găsit abandonat și înfășurat într-o pungă de plastic, cu înțepături și un cuțit ruginit care era înfipt în spate, a supraviețuit după ce a fost supus unui tratament chirurgical de urgență, scrie Daily Mail în ediția online.

Nou-născut găsit abandonat și înjunghiat

Copilul rănit a fost găsit de un trecător pe bulevardul Costanera Oeste din orașul Posadas. Acesta se află în provincia Misiones din nord-estul Argentinei. Bărbatul care a găsit copilul este instructor de gimnastică și se numește Diego Sebastian Penayo, în vârstă de 31 de ani. El a găsit copilul înfășurat într-o pătură albastră și una roz, care erau în interiorul unei pungi de gunoi din plastic neagră. Copilul avea un cuțit înfipt în spate, dar încă prezenta semne vitale și plângea când a trecut Penayo.

El a luat copilul și l-a dus la o secție de poliție din apropiere. De acolo bebelușul a fost transferat la Spitalul de Pediatrie Dr. Fernando Barreyro pentru tratament. Medicii spitalului au estimat că bebelușul, o fetiță, nu avea mai mult de două zile. Acesta prezenta mai multe răni de cuțit pe corp. Site-ul de știri Clarin relatează că lama ruginită a cuțitului ieșea din spatele fetiței.

Poliția a identificat-o pe mama fetiței și a arestat-o. Identitatea femeii nu a fost dezvăluită, Aceasta „a născut și a părăsit spitalul Dr. Ramon Madariaga Treble pentru a merge pe o stradă din apropiere, unde a abandonat-o pe nou-născută”, se spune într-un comunicat.

David Halac, purtătorul de cuvânt al spitalului Dr. Fernando Barreyro, a făcut o declarație pentru ziarului Cronica. În ea se spune că fetița avea în spate un cuțit ruginit fabricat de compania Tramontina. În plus mai avea alte câteva răni provocate de aceeași lamă. El a adăugat: „Copilul este în prezent stabil și credem că va supraviețui”. Purtătorul de cuvânt a mai spus că rănile prin înjunghiere au fost în mare parte superficiale și nu au afectat niciun organ.

Personalul spitalului au decis să o numească pe fetiță Esperanza, adică „Speranța”. Nu este clar dacă mama reținută a fost pusă sub acuzare.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*