Breaking News

VIDEO: Șoc și groază în spital! A ieșit dezbrăcat și cu un cuțit înfipt în spate pentru a fuma o țigară

Un bărbat aproape dezbrăcat cu un cuțit înfipt în spate a ieşit afară din unitatea de primire urgențe a unui spital… pentru a fuma o țigară

Un pacient umblă cu un cuțit înfipt în spate într-un spital din Rusia Un pacient umblă cu un cuțit înfipt în spate într-un spital din Rusia (© east2west news)
Distribuie:

Scenă de groază la un spital din Rusia, unde un pacient a ieșit afară aproape gol și cu un cuțit înfipt în spate, pentru a fuma o țigară. Pacientul pe nume Vladimir, în vârstă de 34 de ani, sângera din cauza rănii. El s-a întors înăuntru doar după ce personalul spitalului l-a avertizat că va muri dacă va continua să facă asta. Totul s-a petrecut în unitatea de primire urgențe a spitalului din orașul rusesc Kazan, informează Daily Mail pe pagina sa de web.

O asistentă a filmat „misiunea” extraordinară a acestuia de a merge să fumeze (îmbrăcat doar în chiloți)  și cu un cuțit înfipt în spate. Personalul spitalului, vizibil șocat, încerca să-l convingă să nu iasă.

Filmarea făcută de asistentă

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=_Iy7Wez4Eag[/embedyt]

Bărbatul a fost rănit în urma unei încăierări la o beție, deși detaliile exacte nu se cunosc. Cuțitul a fost împlântat atât de adânc încât doar mânerul mai era vizibil. Personalul din ambulanță care s-a grăbit la locul incidentului, a reușit să pună pansament în jurul rănii, fără să riște să scoată cuțitul.

Personalul spitalului îl dezbrăca pe bărbat când acesta le-a spus că trebuie să „fac ceva” și a început să umble. O asistentă poate fi auzită cum strigă: „Vladimir, ești nebun?”. În timp ce acesta umbla prin spital adus de spate și la un moment dat chiar ținându-se de o balustradă, aceasta îl întreabă: „Până unde mergi?”

„E iarnă afară. Întoarce-te.” Bărbatul se întoarce apoi către ea și-i spune că se duce să fumeze. Asistenta continuă să negocieze cu el și să-i arate că nu are țigări. El insistă în continuare să meargă afară, unde se vede că este un strat de zăpadă pe jos. Temperatura era de minus 10 grade Celsius.

Într-un final, un doctor îl avertizează cu asprime pe Vladimir: „Tinere, o să mori!”. Apoi îi spune: „Haide să mergem, îți facem o injecție, apoi mergi acasă.” Pacientul buclucaș se pare că ar fi sperat să obțină o țigară de la un alt pacient de afară. Căutarea sa a fost în van. El se dă bătut și decide să se întoarcă înăuntru. Asistenta îi spune: „Da, o să-ți facem o injecție și o să te lăsăm să mergi acasă. Haide, hai cu mine. Haide, haide. Continuă. Du-te și stai jos!”

Autoritatea locală pentru sănătate a Tatarstanului a spus că bărbatul fusese adus la spitalul orășenesc din Kazan cu un cuțit înfipt în spate. Un purtător de cuvânt a confirmat că Vladimir a suferit o intervenție chirurgicală iar starea sa actuală este una stabilă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*