Breaking News

VIDEO: COȘMARUL trăit de o tânără bătută cu sălbăticie și înjunghiată de fostul iubit

Cumplitul atac a fost înregistrat de serviciul de urgență unde a sunat tânăra și a fost publicat ulterior în presă

Tânăra bătută cu sălbăticie de fost iubit Tânăra bătută cu sălbăticie de fost iubit - Colaj foto: Sursa Daily Mail
Distribuie:

Înregistrarea unui apel al serviciului de urgență care surprinde coșmarul trăit de o tânără bătută cu sălbăticie de fostul prieten, lăsată semi-conștientă și înjunghiată, a fost dată publicității de Daily Mail.

Apelul surprinde momentul în care un tânăr violent sparge ușa fostei sale prietene. Ulterior acesta a bătut-o cu sălbăticie până a lăsat-o semi-conștientă și a înjunghiat-o. În cele din urmă fata a fost salvată, în timp ce atacatorul a fost închis timp de 14 ani.

Aaron Marsden Booth, în vârstă de 27 de ani, poate fi auzit spărgând ușa casei fostei sale partenere, Zahra Rechelle din Glossop, din Derbyshire. Pe înregistrare se poate auzi cum tânăra țipă îngrozită în timp ce cere ajutorul poliției. Incidentul a avut loc în luna februarie a acestui an. Tânăra întreabă cu disperare operatoarea: „Vă rog anunțați poliția, prietenul meu intră. Sparge ușa, puteți să vă grăbiți?”. Zgomotul puternic al ușii trântite poate fi auzit pe fundal înainte ca tânăra să țipe disperată: „Te rog să nu îmi faci rău!”. Bărbatul poate fi auzit spunând cu ură: „Ce am de gând să fac….(înjurătură) Am de gând să te omor”, înainte ca linia telefonică să cadă.

Ulterior tânăra a fost bătută cu sălbăticie de bărbat. Femeia este o cosmeticiană în vârstă de 31 de ani. Când poliția a ajuns la fața locului, bărbatul a amenințat că o ucide. Polițiștii l-au lăsat să plece, dar ulterior a urmat o urmărire de trei ore pentru prinderea lui. Tânăra a fost dusă la spital în urma acestui incident șocant.

Informații de la proces

La proces, bărbatul a pledat vinovat de rănire cu intenție și a fost închis timp de 14 ani. Victima era prezentă în sala de judecată când a fost pronunțată sentința la Curta Coroanei din Manchester. Imaginile șocante difuzate de Poliția Derbyshire în urma cazului arată victima cu vânătăi și umflături oribile. Judecătorul Richard Mansell, a lăudat-o pe tânără că a cooperat pentru ca bărbatul să ajungă în fața justiției. În acest fel nici alte femei nu vor deveni victime în mâinile sale. El i-a spus: „Ai avut un curaj extrem. Nu te-ai protejat doar pe tine, ai protejat și alte femei”.

Tânăra este exemplul clasic al victimei inocente subjugată de un tip „fermecător”. Când s-au întâlnit pentru prima dată în 2017, tânăra s-a îndrăgostit lulea. Asta în ciuda avertismentelor date de prieteni care i-au spus despre comportamentul său anterior. A început o relație cu el în anul următor. A ajuns să își dea seama de ce prietenii ei erau îngrijorați, deoarece comportamentul său abuziv a ieșit în prim-plan în mai 2018. Atunci a început să bea în exces și să ia droguri. Finalul a venit în februarie 2019 când, tânăra a fost bătută cu sălbăticie și înjunghiată în propria casă.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on VIDEO: COȘMARUL trăit de o tânără bătută cu sălbăticie și înjunghiată de fostul iubit

  1. asta patesc foarte multe neroade care se umezesc la vederea cate unui „baiat rau”; altele nu sunt batute, ci terorizate ani de zile, pana cand raman pe strada cu 1-2 copii in brate, dupa care cauta un fraier care sa le tina pe banii lui

Leave a comment

Your email address will not be published.


*