Breaking News

O fată de 18 ani a fost bătută de iubit atât de rău încât a lăsat-o cu leziuni permanente pe creier

Adolescenta rămas cu craniul fracturat și leziuni permanente ale creierului, după ce iubitul ei aproape că a omorât-o în bătaie

Tânăra bătută de prieten Tânăra bătută de prieten care a rămas cu leziuni permanente pe creier - Foto: metro.co.uk
Distribuie:

Megan McPartlin în vârstă de 18 ani a fost bătută de iubit, dar a vorbit cu curaj despre rănile groaznice provocate de fostul ei prieten Aaron Worthington de 23 de ani, informează publicația METRO.

Cei doi sărbătorea Revelionul la ei acasă când a bestia a bătut-o pe Megan atât de rău încât a lăsat-o inconștientă. Megan nu a mai putut merge după atac și a suferit leziuni cerebrale. S-a mai ales și cu fracturi la ochiul și obrazul drept, precum și sângerări la nivelul creierului. Chirurgii au avut nevoie de cinci ore pentru a scoate bucățile de os din craniul perforat pe care le-au înlocuit cu o placă metalică salvându-i viața. Șapte luni mai târziu, tânăra spune că încă are dureri și poate simți șuruburile metalice în cap.

Tânăra se simte norocoasă

Tânăra crede că este „norocoasă să fie în viață”, dar vrea ca și alte victime ale relațiilor abuzive să știe că „există lumină la capătul tunelului”. Amintind de atacul brutal din acea zi ea a spus pentru Metro.co.uk: „Era ora 5 dimineața în ajunul Anului Nou și băusem. M-a lovit o dată și l-am lovit și eu. M-a lovit din nou și totul s-a întunecat”. Când s-a trezit și i-a cerut iubitului să cheme o ambulanță acesta nu a vrut. I-a spus să nu mai dramatizeze atât. Norocul ei a fost că s-a dus la un vecin care a sunat la urgențe. Tânăra avea hemorgagie cerebrală și viața îi atârna de un fir de păr. Tânărul a fost arestat după ce familia lui Megan a sunat la poliție din spital.

A fost închis timp de 27 de luni după ce s-a declarat vinovat de vătămare corporală gravă fără intenție. El va putea fi eliberat anul viitor pentru bună purtare. Tânăra a spus că: „Sistemul de justiție este o glumă absolută”. Ea a adăugat: ”Și dacă aș fi murit? E ca și cum viața mea ar valora doar câteva luni”.

Megan avea 16 ani când l-a cunoscut pe Aaron și au fost în relație doi ani și jumătate. Nu a fost la început violent. După ce a început să fie bătută de iubit, într-un an, palmele s-au transformat în pumni. Megan speră să inspire alte victime să vorbească și să scape de relațiile abuzive.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*