Breaking News

Fetiță de patru ani MUTILATĂ pe viață după atacul brutal al unui PITBULL

Acum fetița se confruntă cu a patra operație estetică pentru a repara daunele provocate de atacul sălbatic, în timp ce proprietara câinelui este liberă

Fetiță sfâșiată de un pitbull agresiv Fetiță sfâșiată de un pitbull agresiv - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

O fetiță de patru ani a rămas cu răni groaznice, după ce un pitbull a atacat-o și i-a desfigurat fața, informează Daily Mail pe pagina sa de web. Ea va fi supusă celei de-a patra operații estetice în cursul acestui an, pentru a repara daunele provocate de atacul sălbatic al câinelui.

Rasa pitbull este cunoscută pentru agresivitatea și ferocitatea sa. Totuși, proprietara câinelui o învinovățește pe fetiță pentru că s-a apropiat prea mult de bestie. În plus femeia a scăpat și de închisoare după ce judecătorul i-a comutat pedeapsa.

Fetița Tillie Vasey, din localitatea Ribbleton, Lancashire, a fost mușcată grav de un pitbull. Ea a suferit mușcături care i-au perforat ochiul și pleoapele. În plus pielea de pe frunte i-a fost sfâșiată și a fost secționat un vas de sânge din jurul ochiului. Proprietara câinelui, pe nume Dawn Holt, o învinovățește pe fetiță pentru atacul câinelui și a scăpat de închisoare.

Fetița de patru ani a fost atacată în timp ce se juca cu prietenii ei într-o grădină, în luna iulie a anului 2018. Mama ei, Leanne Vasey, a declarat pentru Lancashire Post: “Când am văzut-o pentru prima oară pe Tillie am crezut că cineva i-a pictat fața. Atunci când am realizat ce se întâmplase, am rămas împietrită”.

Mama mărturisește acum că fetița, pe lângă cicatricile fizice de pe cap, față și ochi, a rămas și cu traume psihice. Fetița este speriată și și-a pierdut încrederea în sine. Mama fetiței spune că proprietara câinelui nu și-a cerut niciodată scuze în urma incidentului. Mai mult a spus că a fost vina fetiței pentru tragicul incident. Dacă i-ar fi părut rău, probabil că atât mama cât și fetița s-ar fi simțit altfel.

Proprietara câinelui se apără

Proprietara câinelui, Dawn Holt, a pus o postare pe Facebook în care a dat vina pe fetiță pentru atac. Ea a scris: “Este vina ei că s-a apropiat prea mult. Câinele meu nu a mușcat-o, a zgâriat-o ca să scape. Nu este un câine periculos. A fost crescut cu fiul meu și cu toate nepoatele și nepoții mei timp de 12 ani”.

La proces, judecătorul Simon Newell i-a dat închisoare cu executare timp de trei luni. Ulterior, a comutat pedeapsa la 18 luni de închisoare cu suspendare și 140 de ore de muncă neremunerată. În plus a ordonat eutanasierea pitbullului în vârstă de 12 ani și i-a interzis femeii să mai crească alți câini.

Comentarii Facebook
Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline