Breaking News

A murit băiețelul de doi ani căruia DOI CÂINI I-AU SMULS ORGANELE GENITALE în timp ce părinții sărbătoreau ziua lui de naștere

Băiețelul a murit din cauza rănilor îngrozitoare provocate de câinii de pază al familiei, în timp ce părinții sărbătoreau ziua lui de naștere.

A murit băiețelul de 2 ani atacat de câinii familiei A murit băiețelul de 2 ani atacat de câinii familiei - © 11
Distribuie:

Yegor, în vârstă de doi ani, a murit după ce doi câini i-au smuls organele genitale în timp ce părinții săi sărbătoreau ziua lui de naștere în Ucraina, informează Daily Mail.

Băiețelul a murit fără să-și recapete cunoștința, după o luptă disperată de 10 zile pentru viața sa într-un spital ucrainean. Inima copilului a încetat să mai bată la o zi după ce medicii au raportat o ușoară îmbunătățire a stării sale. El fusese conectat la un ventilator și făcea dializă renală, iar starea sa a rămas critică în timpul celor 10 zile agonizante.

Tragedia s-a desfășurat în micul oraș Selydove, din estul Ucrainei, pe 18 septembrie. Era chiar în ziua în care familia sărbătorea a doua aniversare a băiatului. Presa a relatat că micuțul a ieșit afară neobservat în timp ce părinții lui stăteau la masă cu oaspeții lor.

Băiețelul se juca prin curte când cei doi ciobănești germani ai familiei, au ieșit din incinta unde erau închiși și l-au atacat. Observând absența copilului, părinții au mers să-l caute. O voluntară care ajuta familia să strângă bani pentru tratamentul lui Yegor, a făcut o declarație de presă. Ea a spus că: „Băiatul a fost găsit zăcând inconștient într-o baltă de sânge. Câinii încă îl sfâșiau”.

Doi câini i-au smuls organele genitale în timp ce se juca

Potrivit rapoartelor, câinii au reușit să iasă din incinta lor. Asta deoarece tatăl lui Yegor nu reușise să închidă corect ușa din țarcul unde stăteau închiși câinii. În timpul atacului, au smuls organele genitale ale băiatului, anusul și i-au sfâșiat artera femurală a piciorului stâng.

Din cauza gravității rănilor sale, Yegor a fost transportat cu un elicopter militar în orașul Dnipro pentru a primi îngrijirile medicale de care avea nevoie. Băiatul a fost internat la Spitalul Regional de Copii din Dnipro. Acolo patru echipaje de chirurgi au început să lupte pentru viața sa. Operația a durat cinci ore, pentru a-i reface vasele de sânge, vezica și intestinele deteriorate.

Poate ești interesat:

 

Poliția a lansat un dosar penal pentru neîndeplinirea îndatoririlor părintești. Acest lucru va avea consecințe grave asupra mamei și tatălui băiețelului. Părinții riscă până la trei ani de închisoare dacă sunt găsiți vinovați. Ancheta continuă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*