Breaking News

MONSTRUL polițist care a violat și ucis o fetiță de 12 ani, el fiind cel care trebuia să protejeze copii abuzați, și-a primit pedeapsa

Polițistul din Rusia, a cărui slujbă era să aibă grijă de copii abuzați și vulnerabili a primit doar 23 de ani de închisoare

Un polițist a violat și ucis o fetiță de 12 ani cu sălbăticie - Colaj foto (© east2west news)
Distribuie:

Un polițist din Rusia, a cărui slujbă era să aibă grijă de copii abuzați și vulnerabili, a primit 23 de ani de închisoare pentru că a violat și ucis o fetiță de 12 ani, informează Daily Mail.

Locotenentul Ivan Sorokoumov, în vârstă de 26 de ani, era căsătorit și a mai fost de asemenea anchetat și condamnat. El a abuzat mai multe fete cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani. Un judecător din regiunea Krasnodar a decis ca Sorokumov să primească și consiliere psihiatrică și tratament medicamentos. Prin comportamentul său compulsiv, acesta a săvârșit acte de sadism și pedofilie.

Poliția rusă a fost de asemenea obligată să plătească pagube morale record. Acestea sunt echivalentul a 55.000 € și banii vor fi dați familiei fetei ucise.

Sorokumov, care este fiul adoptiv al unui ofițer șef, a luat-o în mașină pe Svetlana, o fată de 12 ani, sub pretextul că o duce acasă. În mașină erau și surorile ei de șase și trei ani. Acesta le-a lăsat pe cele două fete mai mici acasă. Dar i-a spus fetei mai mari să rămână în mașină. Apoi, a amenințat-o că o va spune mamei ei că a întârziat să ajungă acasă. Ulterior a dus-o într-o pădure și a violat-o.

Între timp, un coleg de-al bărbatului l-a anunțat că fata a fost dată dispărută. De frica pedepsei, bărbatul s-a descotorosit de fată în cel mai barbar mod cu putință. A omorât fata, lovind-o cu o bâtă de baseball în cap, după care i-a aruncat cadavrul într-un râu.

A doua zi după îngrozitorul incident, acesta a participat la căutări, însă ADN-ul său a fost rapid asociat cu crima. Până la urmă, polițiștii au aflat când și cum s-a produs fapta. Atunci când a omorât fetița, soția lui Sorokumov era însărcinată cu al doilea copil. Acesta mai are acasă un copil de 1 an.

Declarația șoc din instanță

Întrebat în instanță de ce a vrut să facă sex cu o minoră, răspunsul acestuia a fost halucinant: a spus că este dreptul lui și că „o soție nu este un zid, ea poate fi mutată”. Alte minore supravegheate de bestie au scos la rândul lor la lumină alte acuzații. Inclusiv o fată de 13 care a fost violată de mai multe ori. O alta a povestit cum bestia a violat-o împreună cu un alt coleg din poliție.

Bărbatul a primit o pedeapsă de doar 23 de ani. Deși pare o decizie șocantă și coruptă, este din păcate în conformitate cu legea din Rusia, care deși nu permite pedeapsa cu moartea (ca în majoritatea țărilor europene), nu permite nici închisoarea pe viață.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*