Breaking News

17 ani de închisoare pentru monstrul care și-a violat propria mamă de trei ori fiind drogat

Detaliile cutremurătoare ale cumplitei fapte au fost date publicității pentru prima dată

Și-a violat propria mamă de trei ori Și-a violat propria mamă de trei ori - © Shutterstock
Distribuie:

Un bărbat care și-a violat propria mamă de trei ori în timp ce era sub influența drogurilor, a fost condamnat la 17 ani de închisoare, informează Daily Mail în ediția sa electronică.

Judecătorul a descris infracțiunea ca fiind un act „extrem de grav” ce nu poate beneficia de circumstanțe atenuante. Bărbatul, care nu poate fi numit pentru a fi protejată identitatea victimei, era beat și drogat cu metamfetamină. Cumplitul eveniment s-a produs când acesta s-a întors la casa lor din Pilbara, situată în vestul Australiei, în noiembrie anul trecut.

Când bărbatul a ajuns acasă, a luat o țeavă grea de PVC și a lovit-o pe mama sa peste șold. Atacul, care a venit fără avertisment, a făcut-o pe femeia de 56 de ani să cadă la pământ. Monstrul a târât-o apoi de păr până în dormitorul ei și a violat-o de trei ori. După ce și-a violat propria mamă, a împins-o din pat pe podea și a mers să doarmă într-o altă cameră. A lăsat-o pe femeie să urle de durere pe podea cu un șold fracturat până a doua zi dimineață. În cele din urmă femeia a reușit să se târască până la telefon și să o cheme pe fiica sa în ajutor.

A fost condamnat la 17 ani de închisoare

Un judecător al Judecătoriei din Districtului Australiei de Vest l-a condamnat pe inculpat luni. Avocatul său a spus că bărbatul a comis o faptă groaznică, dar clientul său nu-și mai amintește nimic din ceea ce a făcut. Judecătorul a spus că victima era mama bărbatului, lucru pe care nu l-a mai întâlnit niciodată în cariera sa. Faptul că a fost beat și drogat nu îi oferă circumstanțe atenuante.

Judecătorul a spus că trebuie trimis un mesaj clar, că oricine va folosit droguri va suporta consecințele. De aceea a catalogat infracțiunea extraordinar de gravă iar pedeapsa dată a fost deosebit de severă. El a spus: „Persoanele aflate sub influența drogurilor sunt predispuse la săvârșirea infracțiunilor foarte grave. Cazul acesta este de o gravitate extremă. Bineînțeles că nu metamfetamina a violat-o pe mama ta … ci tu ai fost”.

Judecătorul a recunoscut faptul că pedeapsa cu închisoarea este „extraordinar de mare”, dar ea reflectă o infracțiune sexuală extrem de gravă și violentă. Bărbatul trebuie să execute 15 ani din pedeapsă, înainte de a fi eligibil pentru eliberare condiționată.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*