Breaking News

Bărbat acuzat că și-a VIOLAT PROPRIA MAMĂ după petrecere dată de aceasta pentru a sărbători eliberarea lui din închisoare

Suspectul, cunoscut de localnici ca Vitali, și-a violat mama la scurt timp de ce aceasta i-a organizat o petrecere de bun venit acasă

Femeia povestește unei jurnaliste cum a fost violată de propriul fiu Femeia povestește unei jurnaliste cum a fost violată de propriul fiu - Foto: ICTV
Distribuie:

Un bărbat și-a violat propria mamă la doar câteva ore după ce aceasta i-a organizat o petrecere, pentru a sărbători întoarcerea lui de la închisoare, informează Daily Mirror.

Suspectul în vârstă de 42 de ani este cunoscut în satul său din Ucraina sub numele de Vitali. Bărbatul, se spune că a tăbărât în dormitorul mamei lui Nadia în vârstă de 62 de ani și a violat-o, în timp ce femeia țipa după ajutor.

Vitali tocmai fusese eliberat din închisoare, unde își ispășise o condamnare de cinci ani pentru că a omorât un om. Mama sa a fost încântată să-l vadă, când a ajuns acasă în satul Abramivka, situat în regiunea centrală Poltava din Ucraina. De bucurie, mama i-a aranjat o petrecere cu prietenii pentru a sărbători evenimentul.

Mărturia femeii

Femeia a declarat presei locale: „Unii dintre prietenii săi au venit la petrecere. Am băut câte ceva. Totul părea în regulă. Dar seara, după plecarea oaspeților, m-a atacat”. După ce le-a spus la revedere invitaților săi, Nadia s-a culcat. Ea a adormit imediat răpusă de oboseală și alcool. Câteva ore mai târziu, Vitali a intrat în dormitorul ei și a abuzat-o. Femeia a încercat să se apere și să reziste, dar Vitali ar fi bătut-o cu sălbăticie. Potrivit victimei, a cărei casă se află la marginea satului, a cerut ajutor, dar nimeni nu a auzit-o.

Casa femeii din satul Abramivka din Ucraina

Casa femeii din satul Abramivka din Ucraina – Foto: ICTV

După dezgustătorul atac, Nadia și-a raportat fiul la poliție. Ea a spus: „Mi-a fost teamă pentru viața mea și am decis să nu tac. Nu vreau să fiu violată în mod regulat în propria mea casă. Nu-l mai pot trata ca pe fiul meu”.

Vitali, care a fugit de acasă după denunțul mamei, a fost găsit ascuns pe un câmp din apropiere. Purtătorul de cuvânt al poliției, Yury Sulaev, a declarat: „Suspectul a fost acuzat de viol și a fost arestat. El se confruntă cu până la cinci ani de închisoare dacă este găsit vinovat. Ancheta este în desfășurare”.

Locuitorii din satul care numără doar 240 de persoane, au fost îngroziți după ce au aflat că un consătean și-a violat propria mamă. Svitlana Grechka, o localnică a spus: „Nu putem să credem că un astfel de incident sălbatic a avut loc în satul nostru mic și liniștit”.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*