Breaking News

CINCI ROMÂNI, lucrători agricoli în Anglia, au violat o adolescentă filmând totul cu telefoanele mobile

Cei cinci lucrători din agricultura au fost închiși zece ani pentru violul asupra adolescentei care nu a reacționat fiind amenințată cu moartea

Cinci romani care au violat o adolescenta in Anglia condamnati la 10 ani inchisoare Cinci romani care au violat o adolescenta in Anglia condamnati la 10 ani inchisoare
Distribuie:

O instanță din Anglia a pronunțat sentințele în cazul a cinci români, lucrători agricoli în Anglia, care au fost închiși pentru violul comis asupra unei adolescente, informează Daily Mail.

Victima a fost răpită dintr-un club de noapte și a fost dusă într-o parcare auto din Jersey, unde grupul a violat-o. Ei au filmat chiar și părți din chinul oribil la care a fost supusă adolescenta pe telefoanele lor mobile. Tânăra a rămas tăcută în timpul atacului, deoarece a fost amenințată că fi ucisă, spun mărturiile din instanță.

Cei cinci atacatori sunt: Florin Călin, 20 de ani, Dorel Diaconu, 23 de ani, Oprea Dobre, 18 ani, Alexandru Dobrin, 18 ani și Marius Dobrin, de 24 de ani. Fiecare din cei cinci români inculpați au fost condamnați la zece ani de închisoare.

Toți au pledat vinovat la acuzații de viol care le-au fost aduse. Curtea Regală din Jersey a consemnat în sentința de condamnare, că fiecare dintre ei au violat victima  în parcarea auto Les Platons. Violul a avut loc în decembrie anul trecut.

Decizia justiției

Judecătorul a consemnat faptul că cei cinci bărbați au plecat împreună cu victima dintr-un club de noapte. Marius Dobrin a fost cel care a sedus victima invitând-o la dans și a flirtat cu ea. La ieșirea din club victima „părea foarte beată”. Pe o cameră de supraveghere din zonă s-a văzut cum Marius Dobrin i-a oferit o țigară și i-a pus haina pe umerii ei. Ceilalți inculpați pot fi văzuți așteptând în apropiere.

Marius Dobrin infractorul care a sedus victima

Marius Dobrin infractorul care a sedus victima

Dobrin și victima au mers apoi pe strada Bath, fiind urmăriți de ceilalți patru inculpați. Cei cinci bărbați au condus victima în parcarea auto Les Platons, unde au violat-o. Din declarațiile date la poliție, se spune că victima nu a încercat să se opună. Era foarte speriată deoarece a fost amenințată cu moartea.

Filmările făcute cu telefonul mobil de către Diaconu și Calin s-au dovedit a fi cruciale pentru poliție în investigarea cazului. Victima suferă acum de tulburare posttraumatică de stres în urma atacului. Cei cinci lucrători agricoli  în Anglia vor fi închiși timp de zece ani. Ei vor mai fi încă 12 ani înscriși în Registrul infractorilor sexuali. Cei cinci români au primit și recomandarea pentru deportare. Li s-a impus și o ordonanță de restricție, care îi împiedică să contacteze victima.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*