Breaking News

BRUTA care a violat o fetiță de doi ani timp de cinci ore, până când a murit, va fi EXECUTATĂ

Instanța a spus în motivarea condamnării că: „sexul nefiresc cu un copil de doi ani arăta o minte murdară și pervertită”

BRUTA care a violat o fetiță de doi ani până a omorât-o va fi EXECUTATĂ - © Getty Images/iStockphoto
Distribuie:

Un bărbat care a violat o fetiță de doi ani a fost condamnat la moarte, sentința fiind pronunțată de o instanță supremă, informează Daily Star.

Bruta cunoscută doar sub numele de Ravi, a răpit fetița și a agresat-o timp de cinci ore, până când aceasta a murit. Oribila infracțiune s-a întâmplat în martie 2012 în Jalna, statul Maharashtra din India. Într-o hotărâre majoritară de 2-1, instanța a decis că acesta a fost un caz în care „încrederea a fost trădată și valorile sociale au fost afectate”.

Ce s-a spus la proces

În timpul audierilor, curtea a fost informată ce acuzatul avea un comportament deviant. „Condamnatul nu avea niciun control asupra dorințelor sale carnale. El depășea toate limitele naturale, sociale și legale doar pentru a-și satisface foamea sexuală”, s-a spus în instanță. Judecătorii au mai spus în motivare: „El a curmat fără milă o viață care abia înflorea. În loc să arate dragoste, afecțiune și protecție față de relele societății, a profitat pentru a-și satisface poftele murdare”, au spus doi dintre cei trei judecători. Sexul nefiresc cu un copil mic de doi ani prezintă o minte murdară și pervertită. Reprezintă o poveste îngrozitoare despre brutalitate”.

În motivare se mai spune că acuzatul și-a executat meticulos planul diabolic. El a blocat ușa casei sale în exterior, împingând zăvorul din interior, astfel încât să înșele oamenii. Acest lucru dădea impresia că nimeni nu se află în interior. Potrivit urmăririi penale, o plângere a unei persoane dispărute a fost depusă de tatăl fetei. Când poliția a ajuns la reședința lui Ravi, ușile au fost găsite încuiate. Poliția a spart ușa, iar acuzatul a fost găsit acolo, fata fiind în stare de inconștiență. A fost dusă în grabă la un spital din apropiere, dar a fost declarată moartă de medici.

Cu toate acestea, unul dintre judecători a avut o opinie separată. El a spus că deși acuzatul a violat o fetiță de doi ani, cazul s-a bazat doar pe dovezi circumstanțiale. El crede că pedeapsa cu moartea impusă acuzatului ar trebui modificată în închisoare pe viață, fără posibilitatea de eliberare condiționată.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*