Breaking News

Un vânător a fost ucis și mâncat până la oase de ursul brun pe care l-a crescut de când era pui

Totul s-a întâmplat după ce ursul a scăpat din cușca sa din grădină, unde era ținut ca animal de companie

Vânătorul care a fost ucis de ursul pe care l-a crescut de pui Vânătorul care a fost ucis de ursul pe care l-a crescut de pui - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Un vânător pe nume Serghei Grigoriyev, a fost mâncat până la oase de ursul brun pe care l-a găsit abandonat când era pui și l-a crescut în curtea sa, informează Daily Mail într-un articol publicat pe pagina sa de internet.

Rămășițele scheletului bărbatului de 41 de ani au fost descoperite de către polițiști. Aceștia au mers la el acasă după ce rudele sale l-au dat dispărut și au găsit fiara în libertate. Ursul a omorât și i-a mâncat și pe cei trei câini ai bărbatului. Poliția din Ozersk, regiunea Chelyabinsk, a împușcat ursul agresiv care scăpase din cușcă. Urmele de sânge lăsate pe zăpadă după atacul furibund asupra vânătorului au rămas mărturie despre cruzimea fiarei.

Într-o declarație dată de poliție se confirmă faptul că ofițerii au folosit armele de serviciu pentru a ucide animalul periculos. Drept urmare s-a dat un comunicat pentru a anunța că ursul nu mai reprezintă o amenințare pentru viața și securitatea cetățenilor.

Filmul tragediei

Informațiile prezentate de media sugerează că Grigoriyev a salvat ursul pe care l-a botezat Grumbler acum patru ani. Acesta l-a găsit alături de un alt pui și l-a dus pe proprietatea sa de la țară. Detectivul Alexey Petrov a declarat că în momentul în care a ajuns poliția cușca era deschisă. Animalul se plimba agresiv în jurul acesteia. În curtea casei era și scheletul mâncat până la oase al bărbatului. Grigoriyev a dat unul dintre puii de urs, dar l-a păstrat pe celălalt. Acești urși sunt folosiți de vânători ca „momeală” pentru antrenarea câinilor de vânătoare.

Un vecin a dat alarma după ce nu l-a mai văzut pe bărbat de câteva zile. A alertat rudele care l-au sunat dar nu a răspuns. Acestea au venit și au văzut ursul rătăcind în jurul cuștii. Norocul lor a fost că erau însoțiți de un câine. Acesta a atacat ursul, dându-le oamenilor posibilitatea de a fugi cu mașina. Detectivul a spus că și câinele care a venit cu rudele a fost ucis și mâncat. Ursul l-a mai atacat anterior pe proprietar, dar acesta a ignorat sfaturile prietenilor de a scăpa de el. Comisia de Investigare din Rusia examinează cazul.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*