Breaking News

CRĂCIUN DE COȘMAR! Un URS BRUN i-a SMULS brațul unei femei și L-A MÂNCAT la o petrecere de Crăciun

Aceasta era la petrecerea de Crăciun când s-a lăudat prietenilor că ar putea hrăni animalul în cușcă la o pensiune din Rusia

Un urs brun a smuls bratul unei femei și l-a mâncat în Rusia Un urs brun a smuls bratul unei femei și l-a mâncat în Rusia
Distribuie:

O femeie se află în „stare gravă” la spital, după ce un urs brun i-a smuls brațul și apoi l-a mâncat, în timpul unei petreceri de Crăciun la o pensiune din Rusia, informează Daily Mail pe pagina sa de web.

Un urs brun a smuls bratul unei femei si l-a mancat

Un urs brun a smuls bratul unei femei si l-a mancat Foto: Daily Mail

Fiara furioasă a apucat-o de mâna întinsă, când aceasta încerca să hrănească animalul sălbatic printre barele strâmte ale cuștii. Femeia în vârstă de 53 de ani, a cărui nume nu a fost dezvăluit, se află acum în spital la terapie intensivă. Atacul s-a produs în orașul Achinsk din Rusia. Femeia a suferit o pierdere imensă de sânge, fiind operată de urgență la ciotul de braț care i-a mai rămas după atac.

Ursul i-a smuls brațul în timpul unei petreceri de Crăciun la pensiunea Aidashki din regiunea Krasnoyarsk. Animalul sălbatic este ținut în cușcă pentru divertismentul vizitatorilor la pensiunea respectivă. Datorită acestui fapt el nu hibernează în timpul iernii. Victima este o angajată a pensiunii care s-a amețit la petrecerea de Crăciun. Sub influența alcoolului aceasta s-a lăudat că ar putea să hrănească fiara. Din nefericire pentru ea totul s-a sfârșit prost. Un localnic este de părere că ursul s-a răzbunat pentru că este ținut captiv și nu poate trăi în libertate.

Proprietarul a sfidat autoritățile

Proprietarul pensiunii a sfidat un ordin dat anterior de poliție care îi cerea să elibereze cele două animale în sălbăticie. Unul din oaspeții pensiunii spune că este un lucru obișnuit ca urșii să fie hrăniți. El a folosit adesea un baston special conceput pentru acest lucru. Uneori urșii își deschid gura la fel ca hipopotamii și atunci le aruncă mere direct în ea. Bărbatul spune că urșii sunt foarte inteligenți. Ei întind brațele și așteaptă să fie tratați.

Poliția investighează atacul. În mod normal, urșii sunt împușcați după atacarea oamenilor. În acest caz este nevoie de o evaluare a animalelor. Un inspector de la departamentul de silvicultură al statului, Vasilio Vershkov, a negat temerile localnicilor că urșii vor fi împușcați. El spune că în primăvară aceștia vor fi eliberați în sălbăticie.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*