Breaking News

COSMETICIANĂ DE COȘMAR! A lăsat 500 de femei cu buzele umflate, ÎN SENSUL PROPRIU al cuvântului

Clientele cosmeticienei Natalia Korosteleva au suferit deformări oribile ale feței și buzelor după ce le-a fost injectat un gel interzis și "periculos"

O cosmeticiană și-a lăsat clientele cu buzele umflate - LA PROPRIU O cosmeticiană și-a lăsat clientele cu buzele umflate - LA PROPRIU - (© east2west news)
Distribuie:

O „cosmeticiană de coșmar” fără licență, care folosea un gel interzis, a lăsat sute de femei cu fețele deformate, scrie Daily Mirror în ediția electronică. Una dintre cliente a avut nevoie de 25 de operații estetice pentru a repara daunele provocate de aceasta.

Clienții Nataliei Korosteleva s-au plâns la poliție după ce fața le-a fost desfigurată de impostoare. Aceasta le injectat buzele cu un „gel periculos” importat din Ucraina, pe care îl lua direct „dintr-o găleată”. Printre clientele falsei cosmeticiene s-au aflat și actrițe rusoaice, care au pierdut ulterior roluri cheie. Cariera lor a fost ruinată datorită efectelor provocate de tratamentele cosmetice incorect aplicate.

Mutilată pe viață (© east2west news)

Mutilată pe viață (© east2west news)

Unul dintre acestea a mărturisit că obrajii ei au rămas „umflați ca la un hamster”. O alta, prezentatoare TV, a intrat în depresie după ce s-a trezit cu fața deformată pe viață. Korosteleva, care a folosit un gel importat din Ucraina vecină, a primit cinci ani și jumătate de închisoare.

Ce a constatat instanța de judecată

Instanța de judecată a constatat că Natalia Korosteleva își injectase pacienții cu silicon lichid și un gel periculos bipolimer interzis în Rusia și în majoritatea țărilor. Efectele ulterioare folosirii erau catastrofale. Tratamentul producea inflamare cronică și edeme, acumulare de lichid sub piele și dureri severe.

Procurorul de caz, Kirill Revyakov, a declarat: „Puteți acoperi o gaură în perete cu acest gel, dar în nici un caz să nu-l utilizați la buze și față. Consecințele sunt teribile, inclusiv distrugerea mușchilor faciali. Ea a injectat această substanță clienților ei, pretinzând că este acid hialuronic și sunt în siguranță”.

Poliția a confiscat opt ​​diplome medicale falsificate din cabinetul acesteia de lângă Moscova. În plus a descoperit că femeia nu avea calificări sau licențe pentru a oferi tratamente chirurgicale. Ea a fost condamnată și închisă în baza a 19 denunțuri. Se crede însă că numărul real al „victimelor” ei se ridică la 500, spune poliția.

După ce a fost reținută, falsa cosmeticiană de coșmar a recunoscut că are doar diplome de absolvire a școlii și nicidecum diplome medicale. Ea a susținut în fața anchetatorilor că bunica ei a fost doctor „așa că știa ce să facă”.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*