Breaking News

VIDEO: MOMENTUL ȘOCANT în care două femei cad într-o groapă când trotuarul se prăbușește brusc

Acesta este momentul de groază când o gaură imensă s-a deschis brusc pe o stradă din China înghițind două femei care mergeau pe acolo

MOMENTUL ȘOCANT în care două femei cad într-o groapă când trotuarul se prăbușește MOMENTUL ȘOCANT în care două femei cad într-o groapă când trotuarul se prăbușește - © Pear Video
Distribuie:

Daily Mail prezintă un video șocant ce arată momentul în care două femei cad într-o groapă în timp ce mergeau pe un trotuar situat lângă o șosea principală, în orașul Chongqing din China.

Ambele femei au supraviețuit accidentului cu răni minore după ce au fost salvate de pompieri, potrivit relatărilor din presă.

Oficialii crede că prăbușirea a fost cauzată de o alunecare de teren datorată ploilor abundente recente din regiune. Presa chineză informează că a fost declanșată o investigație în acest caz. Poliția rutieră a închis traficul pe șosea după ce incidentul a avut loc ieri seară în districtul Wongong din Chongqing.

VIDEO: momentul în care două femei cad într-o groapă în China

Filmările camerelor de supraveghere surprind momentul șocant în care două femei cad într-o groapă uriașă, după ce trotuarul s-a prăbușit brusc. Pompierii sunt văzuți în videoclip căutându-le pe cele două femei după ce au fost chemați la fața locului. Un martor ocular poate fi auzit spunând: „Nici măcar nu le poți vedea”.

Cele două femei au fost salvate ulterior și trimise la un spital local pentru examinare medicală. Una dintre femei poate fi văzută pe filmare cu degetele acoperite de sânge. Ea le povestește martorilor despre terifiantul incident. „Mergeam pe acolo și ne-am prăbușit brusc. Picioarele mele au fost prinse sub o stâncă ”, a spus femeia. Potrivit relatărilor de presă starea celor două femei este stabilă. Ele au suferit doar răni minore.

Autoritățile au declarat pentru publicația „The Paper” că accidentul a fost cauzat de o alunecare de teren. Din cauza ploilor torențiale din regiune se pare că terenul a cedat. O investigație suplimentară a cauzei aceste alunecări de teren este în curs de desfășurare.

Multe regiuni din China au fost lovite de inundații și ploi abundente începând din luna iunie. Peste 45 de milioane de persoane au fost afectate de când au început inundațiile. Cel puțin 142 de persoane sunt decedate sau dispărute, potrivit cifrelor oficiale.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*