Breaking News

Un URS BRUN a săpat într-un mormânt proaspăt și a devorat cadavrul bărbatului recent îngropat

Prădătorul care a jefuit mormântul a fost împușcat mortal de autorități în urma incidentului petrecut într-un district din Extremul Orient rus

Un urs a dezgropat mortul dintr-un mormânt și l-a devorat Un urs a dezgropat mortul dintr-un mormânt și l-a devorat - Colaj foto: sursa mirror.co.uk
Distribuie:

Un URS BRUN a săpat într-un mormânt și a fost împușcat mortal în Rusia, după ce a „furat” cadavrul unui bărbat înmormântat recent și l-a devorat, informează publicația ”The Mirror” în ediția electronică.

Fiara a spart sicriul și a furat cadavrul dintr-un cimitir din Komsomolsk-on-Amur. Se presupune că prădătorul a mâncat rămășițele mortului. Mai târziu, ursul a revenit în cimitir, intenționând în mod evident să atace un alt mormânt. Ursul a fost împușcat mortal, dar din păcate nu s-a găsit nicio urmă a rămășițelor bărbatului.

Un permis special a fost eliberat pentru a ucide ursul. Măsura a fost luată pe fondul temerilor că ar putea săpa mai multe morminte sau chiar să atace localnici. Nu este clar dacă rudele mortului au fost informate despre incident. Șeful regional al Agenției de Protecție a Animalelor, Yury Kolpak, a declarat că și oamenii sunt vinovați. Urșii au fost încurajați de alimentele care sunt lăsate în mod tradițional de către rude după ce jelesc morții.

Există suspiciuni că și groparii sunt vinovați, încălcând regulile privind săparea gropilor la adâncimea potrivită. El a spus: „Nu respectă regulile privind adâncimea mormântului. Animalele sălbatice simt asta. În acest caz, a fost vorba de o ursoaică. S-a întors la cimitir și a fost împușcată mortal”.

Declarațiile autorităților

Yulia Kim, purtătoarea de cuvânt a poliției în regiunea Khabarovsk, a declarat că detectivii și vânătorii au plecat imediat la fața locului. Ei au fost alertați că un mormânt a fost deschis și deteriorat. Nu este însă un incident izolat. La începutul acestei săptămâni, un pensionar a fost mâncat de viu în regiunea Khabarovsk. Asta după ce a ieșit să culeagă ciuperci în pădure.

Un videoclip recent arată și un urs care a înfricoșat locuitorii ce l-au filmat într-un cimitir din regiunea Kamchatka, lângă Lacul Khalatyrskoe. Cu toate că autoritățile au fost alertate, bestia nu a fost localizată. În vara aceasta s-a înregistrat o creștere accentuată a cazurilor de atacuri ale urșilor asupra oamenilor. Unii experți dau vina pe incendiile de pădure izbucnite în taiga. Acestea au forțat prădătorii să plece din habitatul lor natural.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*