Breaking News

Unchiul care și-a violat și strangulat nepoata a fost condamnat la trei termene de închisoare pe viață

Bărbatul de 27 de ani care s-a oferit să ducă fetița la școală, a fost condamnat la închisoare pe viață datorită crimei sale barbare din 2017

Unchiul care și-a violat și strangulat nepoata a fost condamnat la închisoare pe viață Unchiul care și-a violat și strangulat nepoata a fost condamnat la închisoare pe viață - Colaj foto: © Getty Images
Distribuie:

Un unchi diabolic, care și-a violat și strangulat nepoata sa de șapte ani, a primit o sentință triplă de închisoare pe viață, informează Daily Mirror pe pagina sa de web. Bărbatul cunoscut doar sub numele de Rajesh, a fost găsit vinovat de viol urmat de crimă și nu va mai fi eliberat niciodată.

Ucigașul cu sânge rece a ajutat chiar la căutarea fetiței când a fost raportată inițial dispariția acesteia. În vârstă de 27 de ani, bărbatul a fost cruțat de pedeapsa cu moartea din cauza vârstei sale. Unchiul criminal a fost judecat în orașul Kollam din India, unde a avut loc infracțiunea. El a fost condamnat sub acuzație de viol, crimă, răpire, sex nenatural, lipsă de respect față de cadavru și distrugere de dovezi.

Cum a procedat criminalul

Povestea pe scurt este următoarea. În luna septembrie a anului 2017, Rajesh le-a spus bunicilor fetei că o va duce la școală. Dar, în loc să o ducă la școală, procuratura a spus că bărbatul a făcut cu totul altceva. A luat-o pe fată în auto-rișca lui și a dus-o pe o plantație de arbori de cauciuc. Acolo după ce a violat-o și a sugrumat-o, potrivit procurorului, acesta a abandonat-o. Corpul ei a fost recuperat două zile mai târziu, după ce a fost raportată dispariția fetei.

Când rudele au început să caute fetița dispărută, cu toate că și-a violat și strangulat nepoata, Rajesh a sărit și el în ajutor. Ba chiar a condus un protest împotriva școlii, acuzând conducerea acesteia că nu a avut grijă de fetiță. Ulterior, imaginile surprinse de o cameră de supraveghere dintr-o casă din apropiere au arătat crudul adevăr. Victima a fost surprinsă călătorind în auto-rișca lui Rajesh.

Bărbatul a fost arestat și interogat. E și-a mărturisit crima și a condus poliția la locul unde a abandonat corpul victimei. Cazul a declanșat un val de șoc și indignare în India în anul 2017.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*