Breaking News

O tânără de 19 ani se confruntă cu închisoare pe viață pentru că l-a ucis pe bărbatul care a „violat-o și vândut-o pentru sex”

Tânăra nu va putea folosi legea care protejează victimele proxenetismului conform deciziei judecătorului care se ocupă de caz

O tânără de 19 ani se confruntă cu închisoare pe viață pentru că l-a ucis pe proxenetul său O tânără de 19 ani se confruntă cu închisoare pe viață pentru că l-a ucis pe proxenetul său - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

O tânără de 19 ani se confruntă cu închisoare pe viață pentru că a ucis un bărbat care ar fi violat-o și a vândut-o pentru sex, informează Daily Mail. Un judecător a decis că apărarea nu poate folosi o lege din Wisconsin care protejează victimele proxenetismului în apărarea sa.

Chrystul Kizer l-a cunoscut pe Randy Volar în 2016, când avea 16 ani, iar el avea 33 de ani. Autoritățile spun că a fost una din zecile de victime pe care bărbatul le-a abuzat sexual și le-a filmat fără consimțământul lor.

Tânăra acuzată de omucidere

Tânăra acuzată de omucidere

În noaptea de 5 iunie 2018, Chrystul l-a împușcat pe Volar în cap de două ori la locuința sa din Kenosha, Wisconsin. Ulterior i-a dat foc cadavrului și a fugit de la locul faptei cu BMW-ul său. Poliția a localizat vehiculul câteva ore mai târziu și a făcut asocierea cu tânăra. Când a fost interogată de polițe ea a mărturisit că l-a ucis pe bărbat.

Cu patru luni mai devreme, bărbatul fusese arestat sub acuzația de ademenire a copiilor, folosind un computer. El a fost acuzat de facilitarea unei infracțiuni sexuale asupra unui copil și agresiune sexuală de gradul doi împotriva unui copil. Dovezile foto și video găsite la domiciliul său au indicat că tânăra fusese una dintre victimele sale. Bărbatul a fost eliberat în mod inexplicabil din închisoare a doua zi după arestare fără cauțiune. El a rămas liber până în noaptea în care tânăra l-a împușcat.

Acuzațiile procurorului

Procurorul districtual Michael Graveley, a acuzat-o pe tânără de omucidere intenționată de gradul întâi. Asta chiar dacă procuratura știa de dovezile anterioare împotriva bărbatului. Procurorul a susținut că tânăra a planificat în prealabil crima, pe baza mesajelor text pe care le-a trimis prietenilor. El a mai spus că tânăra a postat pe social media un selfie controversat cu două ore înainte de a fi găsit cadavrul bărbatului.

Adolescenta de 19 ani, a susținut că nu a mers la domiciliul lui Volar în noaptea aceea cu intenția de a-l ucide. Spune că a acționat în autoapărare după ce a drogat-o și a încercat să facă sex cu ea. Avocații adolescentei au dorit să folosească o lege care permite victimelor proxeneților să fie achitate de anumite acuzații. Asta dacă pot dovedi că au comis infracțiunea pentru că erau traficate.

Pe data de 9 decembrie, un judecător a decis că această lege nu se poate aplica în cazul tinerei. Avocatul ei se pregătește acum să facă apel împotriva acestei decizii. Ea se confruntă acum cu închisoare pe viață.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*