Breaking News

Oamenii de știință din Londra vor plăti 3.500 de lire sterline voluntarilor pentru a fi INFECTAȚI CU CORONAVIRUS

Suma plătită voluntarilor pentru a fi infectați cu coronavirus, este destinată cercetării științifice în cursa pentru a găsi un vaccin

Plătiți pentru a fi infectați cu CORONAVIRUS Plătiți pentru a fi infectați cu CORONAVIRUS - © Shutterstock
Distribuie:

Queen Mary BioEnterprises Innovation Center din Londra, recrutează 24 de voluntari care vor fi plătiți cu 3.500 lire sterline pentru a fi infectați cu CORONAVIRUS, pentru un studiu care are drept scop găsirea unui vaccin împotriva virusului ucigaș, informează Daily Mail.

Acestora li se vor injecta două tulpini mai slabe ale virusului mortal care a ucis peste 3.800 de oameni în întreaga lume, oferindu-le simptome respiratorii similare. Un vaccin dezvoltat de compania Hvivo va fi apoi testat. Pacienții vor rămâne în carantină timp de două săptămâni pentru a vedea dacă acesta funcționează.

Alte 35 de vaccinuri sunt în curs de dezvoltare. Guvernul Regatului Unit a promis 46 de milioane de lire sterline în lupta împotriva coronavirusului. Cu toate acestea, experții au spus că este puțin probabil ca un vaccin să fie aprobat la timp pentru a stopa actuala epidemie. Aceasta a înregistrat până acum peste 110.000 de persoane infectate pe glob, care s-au îmbolnăvit de COVID-19.

Autoritatea de supraveghere a medicamentelor din Marea Britanie și Agenția de Reglementare a Medicamentelor, vor trebui să fie de acord cu studiul înainte de a avea loc.

Compania Hvivo și-a anunțat planurile după ce un bărbat în vârstă de 60 de ani a devenit cel de-al treilea deces în Regatului Unit legat de virusul COVID-19. Cel puțin 280 de pacienți au fost confirmați că au infecția în Marea Britanie.

Voluntarii din Londra vor fi plătiți cu 3.500 £

Publicația Daily Star spune că voluntarii din Londra pot fi plătiți pentru a ajuta la găsirea unui vaccin împotriva CORONAVIRUSULUI. Pentru 3.500 de lire sterline, participanților li se vor injecta două tulpini mai puțin agresive de virus. Acestea sunt denumite 0C43 și 229E. Pentru a fi plătiți, participanții trebuie să rămână în carantină timp de două săptămâni. Ei vor fi obligați să mănânce o dietă restrânsă. În plus nu li se va permite să ia contact cu altcineva sau să facă exerciții fizice.

Medicii care lucrează la studiu vor evalua răspunsul lor la vaccin în timp ce vor purta echipament de protecție corespunzător. Testarea face parte dintr-un efort global de 2 miliarde de dolari pentru a găsi un vaccin pentru coronavirus. Acesta este așteptat de comunitățile din întreaga lume.

Și alți producători de medicamente de pe mapamond sunt implicația în această luptă. Aceștia colaborează cu oameni de știință de la Universitatea Oxford sau Imperial College London.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*