Breaking News

S-a procopsit cu 108 milioane de lire sterline și cu un fiu de care habar n-avea

Câștigătorul Euromillions care a luat un jackpot de 108 milioane de lire sterline a aflat cu stupoare că este și tatăl unui adolescent de 18 ani

A castigat 108 milioane de lire la lotto dar s-a procopsit si cu un copil din flori
Distribuie:

Cotidianul Daily Star a publicat un articol despre un bărbat care a câștigat 108 milioane de lire sterline, procopsindu-se și cu un fiu de care habar nu avea.

Dawn Scully, în vârstă de 39 de ani, pretinde că rămas însărcinată cu Neil Trotter în tinerețe, pe când era chelneriță la un restaurant. Acum mama dorește să-i plătească fiului ei Liam de 18 ani, 100 000 de lire sterline. Suma reprezintă compensația celor 16 ani de pensie alimentară pe care ar fi trebuit să-i plătească pentru întreținerea copilului. Femeia a trimis de asemenea pe Facebook o înștiințare prin care cere o ajustare extrajudiciară de 5 milioane de lire sterline.

Neil Trotter, bărbatul în vârstă de 45 de ani susține că „nu-și amintește” de Dawn și spune că este una dintre sutele persoane care tânjesc la averea lui. El a spus că: „Sunt o mulțime de oameni care mă contactează pe Facebook. Probabil am aproximativ patru milioane de copii în această țară și toată lumea vrea să ciupească ceva”.

Disputa legală

Dawn a angajat avocați care să cerceteze cazul, dar a dat înapoi din cauza temerilor legate de spirala costurilor legale. Liam, presupusul fiu al bărbatului, l-a văzut pe acesta pentru prima dată într-o poză. Era poza în care acesta deschidea o șampanie după marele câștig. Adolescentul a spus că nu râvnește la milioanele presupusului tată, dar nu s-ar plânge dacă s-ar decide să-i dea și lui ceva. Vrea ca în felul acesta să-și asume responsabilitatea de tată pentru fiul său. Tânărul speră să se întâlnească într-o bună zi cu acesta.

Fosta chelneriță, Dawn, este însă mult mai determinată să primească bani. Ea a spus că: „Anul trecut am avut executorii judecătorești la ușă încercând să mă evacueze împreună cu Liam pentru chiria neplătită. Liam seamănă leit cu tatăl său, toată lumea spune asta. Dacă Neil neagă faptul că ar fi tatăl său, să o dovedească, să facă un test ADN „.

Dawn susține că l-a întâlnit pe Neil în anul 1998. Aceasta lucra ca și chelneriță la cafeneaul lui Gwen din Morden. Întrebat dacă își aduce aminte de Cafeneaua lui Gwen, Neil a spus: „Nu chiar”. Întrebat dacă își amintește de întâlnirea cu Dawn, a adăugat: „Nu-mi amintesc de o fată pe care care o chema Dawn Scully. Poate că m-am întâlnit cu ea, cum m-am întâlnit cu o mulțime de alți oameni”.

În schimb Dawn Scully afirmă că atunci când l-a sunat pe Neil să-i spună că este însărcinată, el i-a răspuns: „Ți-am spus că nu vreau copii, noroc și toate cele bune”. Femeia l-a născut pe Liam în anul 2000. În anul 2014, când Neil a câștigat marele premiu la loterie, femeia a intrat în contact cu el pe Facebook. Femeia i-a cerut o compensație de 5 milioane de lire pentru a dispărea din viața lui.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*