Breaking News

COȘMARUL DIN SICRIU! Răpită la 20 de ani, ținută șapte ani într-un sicriu sub patul unui cuplu și violată zilnic

Povestea reală a inspirat un scenariu de film lansat în anul 2016, care relatează fidel coșmarul trăit de tânără

Actrița Addison Timlin jucând rolul Colleen în filmul din 2016 Actrița Addison Timlin jucând rolul Colleen în filmul din 2016 - © Lifetime Movies
Distribuie:

Publicația The Sun dezvăluie poveste cutremurătoare a unei tinere de 20 de ani, răpită, violată, torturată și ținută șapte ani într-o cutie de dimensiunea unui sicriu, de către un cuplu, sub patul conjugal.

Colleen la 20 de ani

Colleen la 20 de ani

Colleen Stan, în vârstă de 20 de ani, credea că nu va avea probleme să ajungă la ziua de naștere a prietenului ei dacă se va urca în mașina soților Hooker. Cameron și Janice Hooker părea un cuplu drăguț, care avea și un bebeluș. A crezut că a lovit-o norocul pe 19 mai 1977, ziua în care a fost văzută pentru ultima dată făcând autostopul. A fost momentul în care a început coșmarul ei de șapte ani.

Ținută șapte ani într-un sicriu a inspirat un scenariu de film

La doar o jumătate de oră de când a intrat în mașină, bărbatul a intrat pe un drum de țară, a oprit și i-a pus un cuțit la gât. Apoi a condus înapoi aproape 500 km la casa cuplului din Red Bluff, California. Acolo soția bărbatului, Janice au închis-o într-o cutie asemănătoare unui sicriu.

Cameron Hooker

Cameron Hooker

Monștrii au ținut-o acolo, sub patul cuplului, timp de 23 de ore pe zi. O lăsau afară doar când bărbatul o viola sau o tortura. A fost bătută, electrocutată și chiar răstignită pe un raft de sadicul Hooker. Acesta a făcut-o să semneze un contract de „sclavă” și a amenințat-o că îi ucide familia dacă încearcă să evadeze. Calvarul oribil al lui Colleen a fost transpus în filmul „The Girl In The Box”

Pe măsură ce timpul trecea, Colleen a fost lăsată să iasă din cutie pentru perioade mai lungi de timp. Putea avea grijă de cei doi copii ai familiei și lucra prin curte. Cu toate acestea era prea îngrozită de sadicul cuplu pentru a încerca să scape.

În cele din urmă, soția monstrului, Janice Hooker a ajutat-o să evadeze. Aceasta a depus și mărturie împotriva soțului și a primit imunitate juridică. Bărbatul a primit o pedeapsă cu închisoare pentru răpire și agresiune sexuală de 104 ani. Acum femeia în vârstă de 63 este fericită și împlinită. S-a căsătorit, a avut copii și are grijă de nepoțelul ei de doi ani. A descris viața în captivitate ca „iadul din sicriu”, dar după ce și-a obținut libertatea a știut să-și valorifice șansa primită.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*