Breaking News

Bătută până la moarte de către propriul tată pentru că a venit târziu acasă

O tânără de 22 de ani a fost bătută cu o bară de fier de către tatăl ei pentru că a venit târziu acasă

A treia crimă de onare în decurs de o lună în Iran A treia crimă de onare în decurs de o lună în Iran - © Facebook
Distribuie:

Iranul a fost zguduit de cea de-a treia crimă de onoare într-o lună, după ce o tânără de 22 de ani a fost bătută până la moarte de către tatăl ei pentru că a întârziat și a venit târziu acasă, informează Daily Mail.

Reyhaneh Ameri, din orașul Kerman, capitala unei provincii din sudul Iranului, a fost atacată cu o bară de fier după ce a ajuns acasă târziu. Ea a fost bătută până la moarte de către tatăl său care nu a tolerat un asemenea comportament din partea fiicei lui. Presa locală relatează că tânăra a supraviețuit aproape 24 de ore de la atac. A sângerat însă atât de puternic încât a murit a doua zi din cauza rănilor primite.

Crima vine la doar câteva zile după ce o altă tânără în vârstă de 19 ani, a fost decapitată de soțul pe care l-a părăsit și la mai puțin de o lună după ce Romina Ashrafi, în vârstă de 13 ani, a fost ucisă cu o seceră de către tatăl ei.

Se crede că tânăra a ajuns la domiciliul părinților ei în jurul orei 23:30 duminică seara. Acest lucru l-a înfuriat atât de tare pe tatăl său, încât acesta a bătut-o cu sălbăticie. Adjunctul-șef al poliție din Kerman, a spus că tatăl fetei a lovit-o în cap cu o bară de fier provocându-i răni fatale.

Tânăra bătută până la moarte a fost găsit a doua zi

Sora tinerei a venit în vizită la casa părinților a doua zi dimineața, în jurul orei 9:00. Nu i-a răspuns nimeni când a bătut la ușă. A intrat și a găsit casa în haos, așteptând ca părinții să se întoarcă acasă. Tatăl ei a sosit primul, dar simțind suspiciunea fiicei sale, a fugit de la locul faptei. La scurt timp după ce a sosit și mama ei, au intrat în camera fetei. Au descoperit îmbrăcămintea ei îmbibată de sânge și stropi de sânge pe pereți.

Poliția sosită la fața locului a găsit urme de sânge care duceau la mașina tatălui. I-au urmărit telefonul mobil și l-au depista într-un sat din apropiere. După ce l-au arestat, bărbatul a negat că știe locul unde se află fiica sa. Poliția a declanșat o căutare disperată pentru a o găsi pe fată. În cele din urmă tatăl ei a recunoscut „mândru” crima, informează Radio Farda.

Poliția a fost condusă într-o zonă din apropierea orașului unde bărbatul și-a aruncat fiica. În ciuda atrocității atacului, tânăra a murit cu doar două ore înainte ca poliția să îi descopere cadavrul. Bărbatul urmează să fie judecat, dar crimele de onoare în Iran au pedepse nesemnificative în raport cu fapta comisă.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*