Breaking News

O adolescentă de 16 ani a fost decapitată și mutilată cu acid, într-o CRIMĂ DE ONOARE care a îngrozit India

Poliția din India suspectează o CRIMĂ DE ONOARE după ce fata a fugit de acasă timp de câteva zile cu iubitul ei

Proteste după ce o adolescentă a fost decapitată și mutilată într-o CRIMĂ DE ONOARE Proteste după ce o adolescentă a fost decapitată și mutilată într-o CRIMĂ DE ONOARE - Colaj foto - Sursa: Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția sa electronică despre adolescenta de 16 ani ucisă, decapitată și mutilată cu acid, într-o CRIMĂ DE ONOARE care a îngrozit India. Fata de 16 ani a fost găsită decapitată cu fața desfigurată de acid și cu sânii mutilați.

Familia adolescentei susține că aceasta a fost violată. În schimb autoritățile suspectează că familia este responsabilă pentru uciderea ei, într-o așa numită CRIMĂ DE ONOARE . Descoperirea macabră a cadavrului fetei a fost făcută la doar câteva sute de metri distanță de casa familiei. Cumplita crimă a declanșat proteste violente de stradă. Protestatarii furioși au ieșit să denunțe inacțiunea poliției, în orașul sfânt Gaya, din nord-estul țării. În același timp a fost declanșată o amplă acțiune de protest și pe rețelele de socializare.

Potrivit celei mai mari surori a fetei, aceasta a dispărut pe 28 decembrie împreună cu prietenul ei. S-a întors acasă la familie pe 31 decembrie. Tatăl a trimis-o de acasă împreună cu unul dintre prietenii săi, dar nu s-a mai întors înapoi după aceea. Poliția a spus că tatăl fetei a depus o plângere de dispariție pe 4 ianuarie. Cadavrul fetei a fost găsit pe data de 6 ianuarie.

Ancheta poliției

Când polițiștii au sunat familia pentru identificarea victimei, aceasta a refuzat să vină la secția de poliție. Părinții le-au împiedicat pe celelalte două fiice să dea vreo declarație. Acest lucru a ridicat suspiciunea că familia este implicată în uciderea fetei și au fost chemați la interogatoriu. Potrivit anchetei preliminare, fata a fost ucisă cu trei-patru zile înainte de recuperarea cadavrului. Dovezile circumstanțiale sugerează că a fost ucisă de prietenii tatălui ei și de ale câteva persoane. Poliția a declarat că mama, tatăl și o altă rudă a fetei, au fost reținuți, potrivit publicației Times of India.

Sute de persoane au participat marți și miercuri la proteste la lumina lumânărilor pentru a cere dreptate în justiție pentru adolescenta ucisă. India are un record sumbru în privința violenței sexuale. În medie, peste 20 de violuri au fost raportate în fiecare zi în anul 2016, potrivit celor mai recente cifre oficiale. Rituparna Chatterjee, liderul mișcării #MeToo din India, a cerut mai multă acțiune și implicare din partea primului ministru Narendra Modi și a politicienilor locali.

Comentarii Facebook
Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline