Breaking News

24 ani de închisoare pentru tatăl care și-a ucis fiica DANSATOARE DIN BURIC deoarece a venit beată acasă

Un bucătar de kebab din Turcia a fost condamnat la 24 de ani închisoare pentru că și-a tăiat fiica în bucăți deoarece a venit acasă beată

24 ani de închisoare pentru tatăl care și-a ucis fiica DANSATOARE DIN BURIC 24 ani de închisoare pentru tatăl care și-a ucis fiica DANSATOARE DIN BURIC - © AsiaWire
Distribuie:

Un bucătar turc de kebab, care și-a ucis fiica dansatoare din buric și a tranșat-o folosind cuțitul cu care tăia kebabul, a fost t condamnat la 24 de ani de închisoare, informează Daily Mail.

Hasan Uslu a strangulat-o pe Didem Uslu, dansatoare din buric în vârstă de 32 de ani. Ulterior el a ascuns părți din corpul tinerei într-un congelator. Și-a motivat crima prin faptul că fata „a venit acasă beată”. Crima a avut loc în districtul Kesan din provincia Edirne, din nord-vestul Turciei.

Uslu a declarat instanței că este vina fiicei sale, deoarece a insultat-o ​​pe mama ei când a ajuns acasă. Apoi ea s-a certat cu el când i-a ordonat să fie respectuoasă. În timpul certei, bărbatul a mărturisit că și-a pierdut cumpătul și a sugrumat-o până a murit.

Bucătarul de kebab a fost arestat după ce brațul dansatoarei a fost găsit înfășurat în ziar în pădurea locală de un bărbat care colecta conuri de pin. Macabra descoperire a avut loc pe data de 9 ianuarie 2020. După amprentele brațului poliția a constatat că acesta aparținea lui Didem Uslu.

Și-a tranșat fiica dansatoare din buric

Ancheta ulterioară a constatat că tatăl ei a încercat să scape de cadavru bucată cu bucată aruncându-l într-o pădure din apropiere. Bărbatul a fost judecat de instanță printr-un apel video. Soția sa acuzată că nu a raportat crima la poliție nu a participat la ședință. Tatăl a cerut eliberarea instanței, spunând că este în pericol să contracteze Covid-19 în închisoare. A invocat în aceste sens vârsta și condițiile de sănătate precare ce îi pun viața în pericol.

Poate ești interesat:

 

Cu toate acestea, instanța l-a găsit pe Uslu vinovat de „uciderea deliberată” a fiicei sale și l-a condamnat la 24 de ani de închisoare. Sati Uslu, soția sa, a fost achitată de acuzația de a nu fi anunțat crima autorităților. Ea a spus că i s-a făcut rău după uciderea fiice sale și s-a dus în dormitorul ei, unde a leșinat. Mama a fost reținută împreună cu sora mai mică Ozlem. Ele au fost achitate ulterior, motivând că le-a fost frică să raporteze crima.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*