Breaking News

O mamă a fost găsită vinovată după ce și-a înfometat fiului de trei ani până la moarte

Femeia a ascuns apoi corpul copilului într-o cutie de jucării. Totul s-a întâmplat după ce i-a fost luată custodia de către oficiali în domeniul siguranței copilului

Mamă condamnată după ce și-a ucis băiețelul de 3 ani prin înfometare Mamă condamnată după ce și-a ucis băiețelul de 3 ani prin înfometare - Sursa foto: Daily Mail
Distribuie:

O mamă din Arizona a fost găsită vinovată de crimă de gradul întâi după ce și-a înfometat fiul său de trei ani până la moarte și apoi a ascuns corpul într-o cutie de jucării din plastic, informează Daily Mail.

Raquel Barreras, în vârstă de 44 de ani, din Tuscon, a fost găsită vinovată vineri pentru această crimă șocantă și va fi condamnată în mod oficial pe 22 iulie. Rămășițele băiețelului ei, Roman Barreras, au fost descoperite în interiorul locuinței de către proprietari în martie 2014. Aceștia au făcut macabra descoperire când au mers să curățeze proprietatea sărăcăcioasă după ce femeia a fost evacuată.

Se crede că Roman a murit în intervalul cuprins între primăvara anului 2013 și luna ianuarie 2014. Barreras pledează pentru vinovăția de crimă, însă apărarea ei susține că este o țintă ușoară deoarece era o mamă dependentă de droguri care trăia în sărăcie. De asemenea, susține că Roman ar fi putut avea cancer înainte de moarte. Acest lucru ar fi putut contribui la scăderea în greutate, potrivit postului de televiziune KGUN.

Procuratura susține contrariul

Cu toate acestea, procuratura a afirmat că mama l-a înfometat în mod deliberat pe fiul său. Mai mult, nu a permis nimănui să se joace, să vorbească sau să-l hrănească pe băiat. Femeia mai are alți patru copii. Publicația The Mirror spune că nimănui nu i s-a permis să intre în contact cu băiețelul Roman. În timpul procesului, câțiva dintre frații lui Roman au data declarații împotriva mamei lor. Ei au dezvăluit că se strecurau în camera unde era ținut copilul pentru a-l hrăni cu biscuiți.

Departamentul de Siguranță a Copilului din Arizona i-a luat pe Roman și pe trei dintre frații săi mai mari din custodia părinților. După nașterea băiețelului în iulie 2010, părinții erau un pericol pentru ei din cauza expunerii la consumul de droguri. Cu toate acestea, un an mai târziu, Roman a fost luat acasă de tatăl său, Martin Barreras. El a fost, de asemenea, acuzat de crimă de gradul întâi și este programat să fie judecat în august.

Vineri, procurorii au cerut juraților să dea verdictul, vinovat, împotriva mamei, Raquel Barreras. „Roman a avut parte de o moarte lentă și dureroasă. Nu putem să mai facem nimic bun acum pentru Roman. Ce putem face este să aducem dreptatea … justiția pe care Roman o merită „.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*