Breaking News

O mamă și-a înfometat copilul de două luni atât de mult încât acesta a murit de malnutriție

Femeia a fost condamnată la zece ani de închisoare. Și-a înfometat copilul atât de mult, încât acesta cântărea mai puțin decât atunci când s-a născut

Mamă condamnată la închisoare după ce și-a omorât copilul prin înfometare Mamă condamnată la închisoare după ce și-a omorât copilul prin înfometare (© Facebook)
Distribuie:

Daily Mail, informează că o tânără pe nume Angel Poole în vârstă de 25 de ani a fost condamnată la 10 ani de închisoare săptămâna trecută, după ce o autopsie a constatat că fiul său a murit de malnutriție datorită neglijenței sale.

La doar două luni, Judah Wessels a murit tragic în iulie 2016, cântărind doar 2,3 kg, jumătate din greutatea unui copil sănătos de aceeași vârstă. El avea cu 900 de grame mai puțin decât greutatea pe care a avut-o la naștere.

La opt zile după ce s-a născut, medicii au descoperit că băiețelul a fost sănătos și bine hrănit în timpul unei examinări. Dar în instanță s-au depus mărturii că în următoarele săptămâni totul s-a schimbat. Tânăra mamă a ratat mai multe întâlniri cu personalul medical și a spus poliției că medicii “nu au ajuns niciodată la ea”.

Copilul a murit la două luni

La opt săptămâni după naștere, femeia a sunat la numărul de urgență 911 spunând că fiul ei nu poate să respire. El a fost dus de urgență la spital unde a fost declarat mort la scurt timp după aceea. O autopsie a constatat că bebelușul era “în mod semnificativ malnutrit” ​​și că acesta suferea de malnutriție. Băiețelul a murit ca rezultat al înfometării și deshidratării.

O imagine șocantă postată pe contul de Facebook al tatălui îl arată pe copil culcat pe podea arătând subnutrit cu puțin timp înainte de moartea sa. Mama copilului a recunoscut în instanță vineri pericolul la care l-a expus pe copil. Ca și consecință a avut loc o vătămare gravă a stării lui de sănătate. Procurorii au renunțat la acuzațiile mai grave legate de moartea copilului. Acest lucru ar fi condus la o pedeapsă de 25 de ani închisoare pentru mamă.

Tânăra a încercat să scape de pedeapsă pe timpul procesului. În luna iulie ea a spus că moartea bebelușului a provenit de la o leziune cerebrală. Ea credea că acuzațiile împotriva ei ar fi trebuit să fie abandonate. Tânăra a scris că noul procuror din cazul ei ar fi găsit dovezi dezincriminatorii. Doctorul care a examinat creierul băiețelului ar fi depistat leziunea cerebrală și ar putea da o declarație în instanță. Până la urmă nu a avut câștig de cauză.

Comentarii Facebook
Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline