Breaking News

O adolescentă cu o țintă tatuată pe față „s-a logodit apoi l-a ajutat pe logodnic să ucidă o femeie” fără niciun motiv

Tânăra în vârstă de 18 ani a împușcat împreună cu logodnicul ei o femeie de 54 de ani la câteva ore după ce s-au logodit

Adolescenta cu o țintă tatuată pe față acuzată de crimă împreună cu logodnicul ei Adolescenta cu o țintă tatuată pe față, a fost acuzată de crimă împreună cu logodnicul ei - © Facebook
Distribuie:

O adolescentă în vârstă de 18 ani, cu o țintă tatuată pe față, l-a ajutat pe logodnicul ei cu care se logodise doar de câteva ore, să ucidă o femeie de 54 de ani, informează publicația METRO.

Shaylyn Moran și viitorul soț în vârstă de 23 de ani, ar fi împușcat-o pe Cheryl Smith, o femeie în vârstă de 54 de ani. Asasinatul a avut loc la domiciliul victimei situat în orașul Pawtucket din SUA miercuri seară. Femeia a fost găsită cu mai multe răni în piept, provocate prin împușcare. Moran și Doherty au fost găsiți într-un hotel din Pawtucket câteva ore mai târziu. Ei sunt acum acuzați de omor de gradul întâi și au apărut în instanță joi după-amiază.

Motivul crimei este necunoscut

Nu este clar motivul pentru care cei doi au comis oribila crimă. Mai multe plante de marijuana au fost găsite în casa bărbatului la scurt timp după crimă. Și tânăra și-a arătat slăbiciunea sa pentru droguri pe pagina sa de Facebook în noaptea de Anul Nou. Șocant este faptul că cei doi păreau să se laude cu ceea ce făcuseră, pe Facebook. Tânăra a postat miercuri seara un mesaj ciudat în care spunea: „suntem luptători și buni trăgători”.

Postarea era însoțită de o fotografie cu ei în pat, ea afișându-și mândră inelul de logodnă și piercing-urile de pe frunte. Și suspectul de crimă, logodnicul ei, care are și el propriul tatuaj pe față, a postat un mesaj după logodna lor. În el a scris: „Ea a spus da”, completându-l cu un emoji în forma inimii.

Jack Doherty a postat pe Facebook o fotografie cu el amenințându-se cu un pistol - © Facebook

Jack Doherty a postat pe Facebook o fotografie cu el amenințându-se cu un pistol – © Facebook

Cumplita crimă a venit la doar o zi după ce tânăra cu o țintă tatuată pe față a distribuit o fotografie înfiorătoare cu logodnicul ei. Acesta a fost fotografiat în timp ce se amenința în oglindă cu un pistol și spunând despre el că este un „băiat sângeros”. Într-o altă postare a distribuit o fotografie cu logodnica lui pe care a numit-o „bucățica lui drăguță”.

Publicația TurnTo10 a scris că poliția din Pawtucket a confiscat de la tânără un pistol de 9 mm. Nu se știe încă dacă este aceeași armă folosită pentru a o ucide pe doamna Smith.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*