Breaking News

Bărbat condamnat la MOARTE PRIN ÎMPUȘCARE pentru că a decapitat o fetiță de opt luni

El va fi executat cu un glonț în ceafă pentru că a decapitat fetița de opt luni, iar mama copilului va fi condamnată la închisoare pentru complicitate

Bărbat condamnat la moarte prin împușcare pentru uciderea și decapitarea unei fetițe de opt luni Bărbat condamnat la moarte prin împușcare pentru uciderea și decapitarea unei fetițe de opt luni - © east2west news
Distribuie:

Viktor Sharhel, în vârstă de 48 de ani, a fost condamnat la moarte prin împușcare pentru că a bătut, înjunghiat și decapitat o fetiță de opt luni în Belarus. Mama fetiței, pe nume Natalya Kolb, de 26 de ani, care era prietenă cu el și a fost complice la crimă, va fi și ea condamnată. Ea va primi 25 de ani de închisoare, pedeapsa maximă pentru omor pe care o femeie o poate primi conform legislației din Belarus.

Viktor și Natalya beau în apartamentul femeii când tatăl fetiței, Leonid Kolb, a venit acasă. El a fost martorul groaznicei scene care se derula în fața ochilor săi, relatează presa locală. Când Leonid a intrat în apartament cu cei doi fii ai cuplului, el a rămas șocat. Și-a văzut fiica întinsă în cada de baie plină de sânge și cu capul tăiat. Fetița avea 46 de răni separate pe corp și a fost ucisă cu un cuțit de bucătărie.

Vecinii credeau familia ”fericită”

Un vecin, martor la întregul incident, a povestit cum s-a întâmplat totul. Când tatăl fetiței a intrat în apartament, a văzut o scenă desprinsă din filmele horror. Chiar și medicul de pe ambulanță a leșinat când a intrat și a văzut cumplita scenă. Bebelușul a fost bătut rău înainte de a fi ucis. Crima a fost realizată cu „o cruzime deosebită”, a hotărât într-o ședință cu ușile închise, un complet de judecători de la Curtea Regională din Brest.

Vecinii credeau că familia este „fericită”. Își botezaseră de curând copilul la o biserică ortodoxă. Președintele din Belarus, Alexander Lukashenko, a confirmat recent că va continua să aprobe verdictele cu privire la pedeapsa cu moartea. Belarus este singurul stat din Europa unde mai este aplicată această pedeapsă. El a justificat aceste decizii deoarece, într-un referendum din anul 1996, poporul a decis să permită aplicarea pedepsei cu moartea.

Numai bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani primesc pedeapsa de moarte prin împușcare în Belarus. Cei condamnați, sunt legați la ochi și obligați să îngenuncheze. Primesc apoi un glonț în ceafă. Metoda este similară cu cea utilizată în timpul guvernării lui Stalin din perioada URSS-ului. Peste 400 de bărbați au fost executați în Belarus de când țara a devenit independentă odată cu desprinderea din Uniunea Sovietică în anul 1991.

Poate ești interesat:

 

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*