Breaking News

A AGRESAT SEXUAL o fetiță de 14 luni și a fost condamnat la doar 10 ani de închisoare

Fetița a suferit o intervenție chirurgicală pentru rănile "cele mai grave" pe care le-a văzut vreodată medicul ce a operat-o

Alan Kusz (43 de ani) bărbatul care a agresat sexual o fetiță de 14 luni Alan Kusz (43 de ani) bărbatul care a agresat sexual o fetiță de 14 luni - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Un pedofil care a agresat sexual o fetiță de doar 14 luni, pe care a rănit-o grav, iar apoi a încercat să o învinovățească pe mama ei, a fost închis timp de 10 ani, informează Daily Mail.

Alan Kusz, în vârstă de 43 de ani, a atacat-o pe fetița de 14 luni în casa familiei sale din Kilwinning, Scoția, în aprilie 2018. Înalta Curte din Glasgow a consemnat în timpul audierilor cum Kusz a susținut că mama fetiței a fost responsabilă de leziunile provocate fetiței. Medicul care a tratat-o pe micuță, le-a descris ca fiind cele mai severe pe care le-a văzut în cariera sa.

Kusz, era doar un cunoscut al mamei. A declarat că a găsit fetița „țipând de durere” în timp ce s-a dus să o viziteze pe prietena sa. Ulterior s-a dovedit că el a fost cel care a provocat cumplitele răni fetiței. A fost condamnat luna trecută pentru atacul din Glasgow. Acum a apărut și în fața curții din Edinburgh, pentru a primi condamnarea definitivă, în urma rapoartelor psihologice.

Constatările judecătorului și sentința

Judecătorul Lord Armstrong a spus că pedofilul a avut o „conștiință și empatie limitată”. Bărbatul nu a conștientizat durerea pe care a cauzat-o unei fetițe „vulnerabilă”. El l-a criticat și pentru că a negat vehement că ar fi comis fapta.

Judecătorul a mai spus: „Autorul raportului sugerează că vă lipsește introspecția și nu conștientizați delictele dvs. De asemenea prezentați un risc semnificativ de a recidiva și a comite o infracțiune gravă similară. Societatea respinge un astfel de comportament și este responsabilitatea instanței de a reflecta la acest aspect. Tinerii și copiii vulnerabili au dreptul la îngrijire și protecție. Este important ca cei care ar putea fi dispuși să comită astfel de infracțiuni de abuz sexual împotriva copiilor, să fie avertizați. Ei trebuie să înțeleagă faptul  că sunt susceptibili de a primi sancțiuni privative de libertate atunci când sunt aduși în fața justiției”.

În cursul procesului de la începutul acestui an, instanța a audiat-o pe mamă. Aceasta a spus că „lumea ei s-a prăbușit” după ce fiica sa a fost grav rănită pe 9 aprilie 2018. Curtea a constatat că fetița a avut nevoie de o intervenție de urgență. Medicul chirurg pediatru a spus că rana provocată a fost „cea mai severă” pe care o văzuse vreodată. Bărbatul care a agresat sexual fetița a fost mai târziu arestat. ADN-ul său a fost legat de locul unde a avut loc atacul. Instanța a mai fost informată că fetița s-a recuperat după operație. Este însă „dificil” să se spună ce îi rezervă viitorul.

Marți, judecătorul Lord Armstrong l-a inclus pe viață de asemenea pe Kusz, în Registrul Infractorilor Sexuali. Pentru că a agresat sexual fetița, l-a condamnat pe bărbat la zece ani de închisoare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*